20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
14 травня в Мексиці дебютує пікап BYD Shark Electric
14 травня в Мексиці дебютує пікап BYD Shark Electric

14 травня в Мексиці дебютує пікап BYD Shark Electric

Китайська електромобільна компанія BYD офіційно представить електричний пікап Shark на світовій арені в Мексиці наступного тижня. Shark — це перший пікап з електроприводом BYD, і це буде перший випадок, коли нова модель BYD вперше випущена за межами Китаю. Глобальний запуск спеціально запланований на 14 травня згідно з тизерним плакатом, опублікованим компанією.

За словами BYD, глобальний дебют BYD Shark у Мексиці відкриває глобальну еру пікапів з новою енергією. Очікується, що модель буде націлена в основному на закордонні ринки, що підкреслюється її стратегічним запуском у Мексиці. Презентація пікапа BYD відбудеться після того, як бренд випустить кілька легкових автомобілів. Режим регулювання, що регулює використання пікапів, є дуже суворим порівняно зі звичайними пасажирськими транспортними засобами в Китаї.

BYD Shark — це модель середнього та великого розміру, яка більша за популярну Toyota Hilux. Модель буде побудована на платформі BYD dual-mode offroad (DMO), про що BYD повідомляла раніше. Платформа DMO була представлена ​​минулого року, коли BYD запустив модельний ряд Fang Cheng Bao у серпні 2023 року. У Китаї також зростає ринок пікапів EV, і Geely анонсувала електричний пікап Radar RD6 ще у 2022 році. Radar RD6 продовжується. залишатися на ринку з пристойною статистикою продажів з моменту перших поставок у листопаді 2022 року. RD6, розроблений для пересування по бездоріжжю, також був представлений у Лаосі в листопаді минулого року.

Наразі BYD не надав жодної інформації про ціни на пікап BYD Shark EV. Дата випуску моделі також невідома, але ми очікуємо кращої оптики, оскільки дата запуску 14 травня наближається.

Источник материала
Поделиться сюжетом