20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
А чому не я, – Женя Янович чесно відповів, чи готовий стати на захист країни
А чому не я, – Женя Янович чесно відповів, чи готовий стати на захист країни

А чому не я, – Женя Янович чесно відповів, чи готовий стати на захист країни

33-річний Женя Янович в інтерв'ю Маші Єфросиніній згадав про оновлений закон про мобілізацію, що скоро набуде чинності. Він розповів про те, чи готовий поповнити лави війська.

Женя Янович про мобілізацію

Шоумен зізнався, що як законослухняний громадянин, готовий піти у ТЦК та оновити свої дані. Янович не відкидає варіанту, в якому йому доведеться йти воювати.

Якщо вийде так, що мені буде вручена повістка, все, я готовий йти й туди. Бо скільки б ти не робив, однаково залишається відчуття, що ти "недо". Найбільше, що ти можеш віддати – це поставити на шальку терезів своє життя і піти захищати в прямому розумінні,
– сказав Женя Янович.

Ведучий зауважив, що його робота в тилу також важлива. Але він розуміє, що сумління гризтиме його зсередини.

Янович про свого товариша Yarmak

Шоумен зізнався, що для нього прикладом зараз є репер та військовослужбовець Yarmak, який не відсиджується в тилу, а справді захищає країну.

"Він для мене величезний моральний авторитет. Я йому кажу, що мені буває соромно конкретно перед ним. У нас люблять казати: "А чому я?", а ви спробуйте собі поставити питання: "А чому не я?"", – висловився Янович.

Інтерв'ю з Женею Яновичем: дивіться відео онлайн

Зірки про мобілізацію

  • Володимир Жогло пояснив, що не служить ЗСУ через стан свого здоров'я. В гумориста виявили ожиріння, гепатоз, алергію та метал та інші "болячки". Актор сам ходив до військкомату і проходив ВЛК.
  • Актор Олексій Гнатковський має бронювання від мобілізації. Та він зізнавався, що відчуває через це провину. Адже багато його рідних воюють на фронті.
  • Травесті-діва Монро розповіла, що її документи законно оформлені. Вона додала, що готова знову піти у ТЦК, якщо буде така потреба. Водночас блогерка вважає, що потрібно відкрити кордони для всіх чоловіків.
Источник материала
Поделиться сюжетом