19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Alyona alyona і Jerry Heil виступлять у грандфіналі Євробачення 2024: реакція українців
Alyona alyona і Jerry Heil виступлять у грандфіналі Євробачення 2024: реакція українців

Alyona alyona і Jerry Heil виступлять у грандфіналі Євробачення 2024: реакція українців

Українці відреагували позитивно

7 травня відбувся перший півфінал 68-го пісенного конкурсу Євробачення 2024. Україну гідно представив жіночий дует alyona alyona і Jerry Heil з піснею Teresa & Maria, які вийдуть на сцену й у грандфіналі. Попри те, що ще до виступу, виконавицям "влітало" у коментарях то за "некрасиві голоси", то за "недоречну постановку номера", після першого півфіналу кардинально змінилася.

Українці вітають у коментарях наших виконавиць і бажають перемоги у грандфіналі. На своїх сторінках в Instagram дівчата опублікували відео з виступом, де коментатори діляться позитивними враженнями і розповідають, що вони в захваті від постановки та співу.

  • "Альона та Джеррі …Неймовірні ви ,пісня, вокал, номер!!! Дійсно мурахи!"
  • "Промурашило! На початку пісні розплакалася".
  • "Я так пишаюсь нашими дівчатами alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі Євробачення-2024. Пісня зворушила до глибин весь час в мене були мурахи по шкірі а, в кінці були сльози коли Jerry Heil на сцені прокричала UKRAINE".
  • "Це так потужно, мега красиво, до сліз".
  • "Це кращий виступ за всі виступи України на Євробаченні".
  • "Ви маєте собою пишатися!!!! Через увесь хейт , ви минали усіх ! І представили Україну більше ніж достойно!!! Дякую вам !!!".

Нагадаємо, у першому півфіналі виступили 15 учасників, 10 серед яких пройшли у грандфінал. Кіпр, Сербія, Ірландія, Україна, Хорватія, Словенія, Фінляндія, Португалія, Люксембург, Литва виступлять 11 травня.

Теги по теме
Евровидение
Источник материала
Поделиться сюжетом