20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Більше не ховаються: кохана Позитива показала миле селфі з артистом
Більше не ховаються: кохана Позитива показала миле селфі з артистом

Більше не ховаються: кохана Позитива показала миле селфі з артистом

Юлія Сахневич із великим задоволенням ділиться свіжими фото із Завгороднім.

Український співак Олексій 'Позитив' Завгородній понад три роки приховував свій роман із танцівницею і хореографом Юлією Сахневич. Ймовірно, пара зблизилася після спільних зйомок у проєкті "Танці з зірками".

Позитив боявся розкрити особистість коханої, хоча й говорив у своїх інтерв'ю, що поруч із ним жінка, яку він би хотів назвати своєю дружиною і матір'ю своїх майбутніх дітей. Мовчати про свої нові стосунки артиста мотивував невдалий досвід минулих - сімейне життя в його першому шлюбі було у всіх на виду, що призвело до розлучення.

Однак наприкінці квітня Сахневич і Завгородній вирішили, що готові заявити про своє кохання всьому світу. Тепер танцівниця без страху публікує милі фото з музикантом.

Так нещодавно Юлія у своєму блозі в Instagram показала ніжне селфі з коханим. У кадрі пара позує в ліфті: Позитив цілує дівчину в голову, поки вона робить фото.

Позитив особисте життя - дівчина Позитива показала селфі з ним / instagram.com/juli_sakhnevych

Хто такий Позитив?

Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив - український співак і композитор, автор пісень, музичний продюсер і актор. Колишній учасник дуету "Время и Стекло". Співпрацював із Потапом і продюсерським центром MOZGI Entertainment. Брав участь у проєктах "Голос. Діти" (як зірковий тренер разом із Надею Дорофєєвою; 4 сезон) і "Танці з зірками-7".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Tayanna розповіла про тюремне ув'язнення, яке в юності загрожувало їй та її матері за контрабанду. Артистка розкрила неймовірну історію свого звільнення.

Також відомий український комік Володимир Жогло поділився історією про невиліковну хворобу єдиного сина. Він із дружиною виховує особливу дитину.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом