19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фанати Met Gala спантеличені знімками Ріанни і Кеті Перрі, які були створені ШІ
Фанати Met Gala спантеличені знімками Ріанни і Кеті Перрі, які були створені ШІ

Фанати Met Gala спантеличені знімками Ріанни і Кеті Перрі, які були створені ШІ

Ні Ріанна, ні Кеті Перрі не були присутні на зірковому заході. Фотографіям повірила навіть мама Кеті Перрі.

Згенеровані штучним інтелектом зображення Кеті Перрі та Ріанни на Met Gala 2024 стали вірусними в соціальних мережах. Жодна зі співачок не була присутня на заході, але це не зупинило поширення їхніх фейкових зображень на X (раніше Twitter), повідомляє The Sun.

Перрі поділилася двома фейковими фотографіями в Instagram із підписом: "Не змогла потрапити на МЕТ, довелося працювати". Одне зображення співачки у квітковій сукні з оздобленням із моху було переглянуто на X понад 13 мільйонів разів. Шанувальники відповіли на пост Перрі в Instagram, визнавши, що фотографія їх обдурила.

"Я дійсно зробив репост цього, вважаючи, що це правда", — сказав один фанат, а інший написав: "Зачекайте, це згенеровано штучним інтелектом?! Мене обдурили". Співачка Fireworks також поділилася скріншотом розмови зі своєю мамою, яку теж обдурило це зображення, створене ШІ. "Лол, мам, ШІ тебе теж спіймав, обережно!", — написала Перрі.

У соціальній мережі X було опубліковано фотографію, згенеровану ШІ, де Ріанна була зображена в приголомшливій кремовій сукні з довгим шлейфом, яка відображала лісову обстановку, з травою і квітами. Однак верх сукні став родзинкою — це був великий, схожий на гриб жакет, з вишитими гілками дерев і птахами.

Нагадаємо, 7 травня Фокус писав про найгірше вбрання Met Gala 2024. Цього року тема гала-вечора була туманною: "Сад часу".

Источник материала
Поделиться сюжетом