20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як підключити тариф після поповнення рахунку: у "Київстарі" дали інструкцію
Як підключити тариф після поповнення рахунку: у "Київстарі" дали інструкцію

Як підключити тариф після поповнення рахунку: у "Київстарі" дали інструкцію

Абоненти українського мобільного оператора "Київстар" можуть позачергово замовити основний пакет послуг свого тарифного плану. Що корисно, якщо немає можливості очікувати на планову дату оплати свого тарифу. Зробити це можна в кілька способів – наприклад, за номером 477*202.

Про це повідомили у самому "Київстарі". Там зазначили: також підключити тариф можна у системі самообслуговування "Мій Київстар".

Ще один спосіб – підключити тариф в контакт-центрі. Або у співробітника фірмового магазину "Київстар".

"Раніше абоненти передплати із багатьма тарифами могли замовити його тільки, якщо пропустили день планової оплати тарифу та оплатили пакет послуг на день. Тепер ці дві умови скасовані й всі наші клієнти передплати зможуть у будь-який момент замовити новий пакет", – йдеться у повідомленні.

Як перевірити, за що "Київстар" бере гроші

Водночас, абоненти "Київстару" можуть перевірити, за що платять оператору. Всю інформацію про свій тариф вони можуть дізнатися у кілька способів. Зокрема:

  • за запитом *100*01*2#;
  • авторизувавшись на сайті та перейшовши на сторінку Тарифи;
  • у додатку Мій Київстар
  • за номером 466*66.

Номери "Київстару" починаються з нового коду 077

Раніше ж "Київстар" отримав дозвіл на використання коду мережі призначення 77 (+380 77). Тобто, номери оператора починатимуться, в т.ч., з 077. Однак на номери, що вже діють, новація не вплине.

За інформацією незалежної спільноти мобільних технологій України MZU - Мобільний Зв'язок України, у "Київстарі" зазначають: додатковий код дозволить йому не допустити виникнення дефіциту вільних номерів. Адже "вільного номерного ресурсу, що залишився, недостатньо для задоволення потреб абонентів у перспективі найближчих двох років".

Нині ж "Київстар" використовує 5 національних кодів мережі мобільного зв'язку. Це:

  • 67;
  • 68;
  • 96;
  • 97;
  • 98.

Як повідомляв OBOZ.UA, на початку травня "Київстар" змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках функції Суперсила.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом