20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як запобігти випаданню волосся: ефективні методи збереження
Як запобігти випаданню волосся: ефективні методи збереження

Як запобігти випаданню волосся: ефективні методи збереження

Випадіння волосся, особливо у чоловіків, часто починається з облисіння, яке зазвичай починається над скронями і поступово зміщується назад. Витончення волосся частіше спостерігається у жінок. News Bytes розповів, що є кілька стратегій, які ви можете застосувати, щоб цього уникнути. 

Масаж шкіри голови

Регулярний масаж шкіри голови має безліч переваг, включаючи посилення кровообігу. Дослідження показують, що покращений кровотік сприяє здоров'ю волосяних фолікулів і допомагає росту волосся. Масажуйте шкіру голови протягом 5 хвилин щодня, використовуючи перевірені для росту волосся олії, такі як кокосова або оливкова. 

Збалансована дієта

Збалансоване харчування відіграє важливу роль у підтримці здорового росту волосся. Переконайтеся, що ваш раціон включає основні поживні речовини, такі як вітамін А, вітамін В12, залізо і цинк. Споживання зелених листових овочів, горіхів та насіння забезпечує оптимальне надходження цих життєво важливих поживних речовин. 

Рослинні препарати

Рослинні засоби здавна використовуються для профілактики та лікування облисіння. Китайський гібіскус, женьшень і аґрус є важливими інгредієнтами холістичної медицини, відомими своєю ефективністю проти випадіння волосся. 

Створіть суміш з цих трав або додайте їх окремо до олії-носія, наприклад, до кокосової олії. Легкими масажними рухами нанесіть суміш на шкіру голови, приділяючи особливу увагу передній лінії волосся. 

Вибір шампуню

Вибір правильного шампуню має важливе значення для підтримки здоров'я волосся. Багато засобів містять хімічні речовини, які можуть послаблювати фолікули і позбавляти волосся природних олій. 

Якщо ви помітили ранні ознаки випадіння, оберіть м'який шампунь з кетоконазолом. Цей інгредієнт, як відомо, сприяє росту волосся і показав багатообіцяючі результати у стимулюванні волосяних фолікулів. 

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом