20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кажіть і Ви, або Ліки від імпотенції
Кажіть і Ви, або Ліки від імпотенції

Кажіть і Ви, або Ліки від імпотенції

—Ти навіщо до пуйла

відправляв свого посла?

—Знаю, друзі, що роблю я:

на контрасті так працюю!

Все, до цієї теми більш не повертаємось, а йдемо далі — до значно суттєвішого.

У відповідь на чергові ядерні погрози путіна Макрон нагадав, що Франція теж має ядерну зброю, а потім ще й припустив її використання як частини надійної європейської оборони.

Згідно зі старим анекдотом, коли 80-річний дідусь поскаржився докторові, що вже не може з жінками, хоча його 90-річний сусід каже, що може, лікар відповів: Тож кажіть і Ви!

Саме так і вчиняє Макрон. На блеф — блеф зустрічний, що в політиці й дипломатії називають стратегічною невизначеністю. Отже, тепер не тільки путін лякає весь світ, як з величезним успіхом робить вже дуже довго, але й Макрон теж навчився озвучувати подібні заяви.

Вміння розмовляти на цю тему грамотно, вчиняючи тиск словом, є не менш важливим, ніж власне мати ядерну зброю, інколи це навіть більш важливо. Лякає не зброя. Лякає загроза її застосування.

(Як лякає, наприклад, уславлена стаття 5 Вашингтонського договору, причому не текстом, який насправді ні про що, а її рекламою.)

Кажуть, що діяти краще, ніж говорити. Не завжди. У ядерному випадку — саме навпаки. Макрон все розуміє. Та й взагалі Макроша хороший. Не треба на нього ображатись і його ображати.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...
Источник материала
Поделиться сюжетом