19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новонароджений син учасниці "Від пацанки до панянки" Влади Роговенко потрапив в реанімацію
Новонароджений син учасниці "Від пацанки до панянки" Влади Роговенко потрапив в реанімацію

Новонароджений син учасниці "Від пацанки до панянки" Влади Роговенко потрапив в реанімацію

Влада Роговенко вдруге стала мамою. Малюка блогерка народжувала в Америці. Однак, лікарі виявили відхилення у малюка, через що він опинився в реанімації.

Новонароджений син учасниці проєктів "Від пацанки до панянки" та "Супермодель по-українськи" Влади Роговенко, якого вона народила в Америці потрапив у реанімацію. Про це блогерка повідомила у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, малюк з’явився на світ 4 травня. Малюка назвали Тім. Хлопчик народився з вагою 4, 100 кг. Того ж дня блогерка розповіла, що другі пологи були не такими легкими, як перші.

Як з’ясувалося сьогодні, вже наступного дня новонароджений син Влади Роговенко потрапив у реанімацію.

"Чесно вам скажу, що останні 3 дні мені було не до інстаграму. І більшість відео я навіть не виставляла. Я пережила пекло. 3 дні на нервах, без сну. Дівчата приїхали мене привітати. Марк повинен був побачити свого братика в цей день. Перед їх приходом Тіма забрали купатися. Ми всі безтурботно чекали Тіма, але пройшло кілька годин, і ми почали нервувати. Потім зайшов лікар і повідомив, що Тіма забрали в реанімацію. Що з ним лікарі не могли пояснити і зрозуміти. Його обстежили з голови до ніг. Я пережила справжнє пекло, і переживаю його по сьогоднішній день. Я не можу передати в якому страху я знаходилась. Я навіть чоловіку нічого не говорила, я вийшла на зв’язок тільки на другий день", — розповіла блогерка.

Вже сьогодні Владу Роговенку виписують з лікарні, одна її син залишиться в реанімації. За її словами, хлопчику зробили всі можливі обстеження і вже завтра прийдуть аналізи, які зможуть або підтвердити, або спростувати патологію у дитини.

"Сьогодні день виписки. Я чесно кажучи не так уявляла свою виписку. Мене виписують, а дитина залишається в реанімації до моменту поки лікарі не розберуться, що в результаті з ним. Здали всі можливі аналізи. Там такий перелік… По всім аналізам все добре. Спочатку підозрювали, що це може бути щось з серцем, або інфекція. І через це відповідно у дитини, то піднімається, то падає пульс. Такі скачки. Але зробили узі, здали аналізи на інфекції і у результаті нічого, все добре. Залишилося два аналізи — це МРТ, щоб виключити, що щось в голові і ще один аналіз — пункцію, але його потрібно почекати 48 годин. Ми його ще вчора здали, тому завтра вже все буде відомо. І якщо по цим двом аналізам все так само добре, які і по всьому іншому, тоді залишається просто чекати. Значить дитина таким чином адаптується до середовища", — сказала Роговенко.

За її словами лікарі таким чином перестраховуються, щоб з дитиною все було добре.

Варто відзначити, що у блогерки вже є старший син Марк. Це друга дитина в родині блогерки, яку вона народила від чоловіка на ім'я Олександр.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 37-річна Ірина Федишин незабаром стане мамою. Крім цього, Фокус писав, що "Квартал 95"потрапив в черговий скандал через номер у військовій формі.

Теги по теме
больница
Источник материала
Поделиться сюжетом