19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Особливості лізингу автомобілів в Україні, як купити фуру в лізинг в Києві
Особливості лізингу автомобілів в Україні, як купити фуру в лізинг в Києві

Особливості лізингу автомобілів в Україні, як купити фуру в лізинг в Києві

Якщо вам хочеться мати новий автомобіль кожні кілька років або ви не можете відразу сплатити повну суму, лізинг може стати ідеальним варіантом. Ви сплачуєте щомісячні платежі, як у випадку з кредитом, нема потреби у великій сумі готівки та ще чимало переваг.

Чому саме лізинг, а не кредит?

Лізинг не є дорожчим

Є певне упередження, що оскільки лізинг є довгостроковим зобов’язанням перед постачальником, він неминуче виявиться дорожчим через включення відсотків, умов припинення лізингу та інших прихованих витрат, які додаються до лізингової угоди. Це грубі узагальнення, підживлені чутками та перебільшеним негативним досвідом, коли лізинг не був організований у послідовний і продуманий спосіб, а лізингові угоди не були переглянуті до їх підписання.

Хоча лізинг передбачає сплату додаткових відсотків, він не обов’язково є дорожчим, ніж сплата великої суми авансу. Існують причини, пов’язані з грошовими потоками та іншими витратами на володіння, які насправді можуть означати, що ви отримаєте більшу фінансову вигоду від лізингу, ніж від купівлі активу.

Гнучкість з легким оновленням

Технології стрімко розвиваються, на відміну від купівлі активу, більшість договорів лізингу надають вам можливість модернізації. Автотранспорт можна підтримувати в актуальному стані завдяки лізингу без стресу, відповідальності та витрат, пов’язаних з оновленням купленого обладнання. Ви можете продати транспорт, який взяли як авто в лізинг, і вибрати інший варіант.

Існує широка підтримка

Лізинг часто несправедливо асоціюється із заплутаністю та трудомісткістю, але насправді він є золотою жилою потенційної економії коштів, клопоту та часу.

Експерти таких лізингових компаній, як Automoney, завжди на звʼязку та дадуть відповіді на будь-які запитання у межах сервісу.

Як вибрати лізингову компанію у Києві, щоб купити фуру в лізинг?

Оптимально шукати компанію, яка надає свої послуги не тільки на території одного міста. Адже наші цілі мінливі, і сьогодні ми можемо жити у Львові, а завтра — в Полтаві. Тому варто вибирати того постачальника послуг, який може консультувати вас навіть віддалено.

Перед тим як вибрати кредитора, ознайомтесь із послугами, які він надає та на яких умовах працює. Зверніть увагу на повне розкриття інформації на сайті — зокрема, процентні ставки, мінімальна сума авансу, строк надання авто в лізинг в Києві чи іншому місті.

Важливо, щоб на сайті була опублікована ліцензія та всі дозвольні документи на ведення діяльності на території України. Якщо з певних причин ви не можете знайти цих даних, краще звернутись до іншої компанії. Бренди, які працюють відкрито та прозоро, не приховують цю інформацію.

Порівняйте пропозиції декількох компаній, які займаються автолізингом. Ви маєте детально ознайомитись як мінімум з трьома кредиторами. В ідеалі варто послухати представників кожної компанії — тобто зв’язатись з ними, занотувати для себе переваги та недоліки й тільки після цього звертатись по кредит.

На сьогодні деякі компанії — наприклад, Automoney, займаються підбором авто за запитом клієнтів. Тобто ви можете не тільки самостійно найти те, що хочеться, але й довірити вибір спеціалістами, які насамперед зацікавлені, щоб ви залишились задоволеними співпрацею. Тому для них принципово надати вам повну та розриту інформацію, підібрати авто за вашими бажаннями та реалізувати взаємовигідну угоду.

Які автомобілі можна купити в лізинг?

Автолізинг — це не тільки про легкове авто. До прикладу, Automoney створює всі умови й для господарчих потреб — чимало клієнтів оформили трактори в лізинг. Також є можливість купити фуру в лізинг, тягачі, фургони, причепи, і інші види вантажних автомобілів.

Варто зазначити, що найчастіше в лізинг беруть вживані авто, а не нові. Проте пробіг, технічний стан, оснащення та автентичність завжди перевіряються на етапі відбору машин.

Нема обмежень за сегментом авто — це може бути як і економваріант, так і авто преміумсектора. Важливо тільки зважити власні потреби та можливості, адже навіть лізинг не виручить в разі, якщо ви дійсно неправильно оцінили свій фінансовий стан. Не купуйте дороге авто, спираючись на допомогу автолізингу. Завжди розставляйте пріоритети та зважайте на те, чи зможете ви дозволити собі обслуговування машини навіть якщо його вдасться викупити вчасно.

Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом