19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Представлений Subaru WRX Sportwagon 2025
Представлений Subaru WRX Sportwagon 2025

Представлений Subaru WRX Sportwagon 2025

Універсал Subaru WRX Sportwagon 2025 стане привабливим автомобілем для поціновувачів механічної коробки перемикання передач, при цьому поки що він заявлений тільки для мексиканського ринку.

Subaru вже відкрила попереднє замовлення на WRX Sportwagon у Мексиці, хоча поставки почнуться ближче до кінця року. Під капотом розташується 2,4-літровий оппозитний турбомотор потужністю 271 к.с., який видає 359 Нм моменту, що крутить. Він буде поєднуватися з повним приводом та 6-ступінчастою «механікою». За бажанням покупці можуть вибрати версію з варіатором CVT.

Під час запуску покупцям запропонують три версії Subaru WRX Sportwagon. Початкова модифікація High 6MT з МКПП коштуватиме 48 500 доларів. Топова версія tS CVT з варіатором коштуватиме 54 500 доларів.

Універсал Subaru WRX відомий на інших ринках як Levorg та базується на платформі Impreza/WRX. Модель була розроблена у 2022 році та позиціонується як високопродуктивний універсал у дусі Audi RS6 Avant та BMW M5 Touring. Тільки з більш демократичними цінами – конкуренти з Інгольштадта та Мюнхена легко переступають рубіж $100 000.

Источник материала
Поделиться сюжетом