20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Припиніть державний рекет підприємців": наїзд на CEO Club обростає новими подробицями
"Припиніть державний рекет підприємців": наїзд на CEO Club обростає новими подробицями

"Припиніть державний рекет підприємців": наїзд на CEO Club обростає новими подробицями

Яку війну веде наша влада? Наші силовики? Люди зі зброєю в руках, добре екіпіровані і навчені, фізично підготовлені. З ким вони воюють, кого від кого захищають?

Наші можновладці забезпечили всім необхідним хлопців на фронті? Побудували капітальні лінії оборони із залізобетону? Доставили на передову мільйони дронів? Виготовили достатньо боєкомплектів для піхоти, снарядів для арти, мінометів і мін. Створили мінні поля на лінії оборони?

Розподілили бюджет так, що левова частка його йде на оборону, а не на благоустрій? Скоротили утримання держапарату до мінімуму. І відправили зайвих держслужбовців на фронт? Забезпечили фінансування і кредитування виробників озброєння Нацбанком?

Ви добре знаєте відповідь — Ні.

У них своя війна. Вони ведуть її з початку існування незалежної України. Вони воюють із підприємцями. Це їхня кормова база. Приходити з обшуками додому і в офіси до наших бізнесменів, шукаючи гроші для свого особистого збагачення — звична справа для наших силових органів.

Після останніх скандалів, пов’язаних із маски-шоу, і протестів підприємницької спільноти влада для заспокоєння оголосила мораторій на перевірки і силовий тиск на українські компанії.

Нещодавно мораторій закінчився і представники БЕБ відразу з’явилися в приміщенні CEO Club Ukraine з обшуком.

https://www.facebook.com/share/p/vtW2G1ksMTBPwQX5/...

Причина притягнута за вуха. Шукали підпільне казино! Це приміщення добре знаю вже 12 років. Клуб збирає найбільш відомих, активних підприємців, роботодавців і платників податків, які, крім своєї комерційної діяльності, стурбовані соціально важливими проєктами, переймаються розвитком українського суспільства і спілкуються там з представниками інтелектуальних еліт, експертами, громадськими активістами і діячами. Я товаришую з Клубом вже багато років і добре знаю про іх діяльність

Цей наїзд на Клуб мені зрозумілий. Члени Клубу дуже активні у своїх вимогах припинити державний рекет українських підприємців. Влада їм продемонструвала — ось вам «мораторій», щоб заспокоїлись. А після завершення його терміну ми розберемося з кожним, хто не задоволений, і далі будемо «скубти цього гусака», як казав головний економічний ідеолог Банкової — «слуга народу» Гетманцев.

Я хочу звернутися до всіх українців. Якщо ми не захистимо наших підприємців, бізнесменів, роботодавців, платників податків, нашу українську економіку від державних рекетирів — наших силових органів, не змусимо владу припинити війну з тими, хто наповнює бюджет і за рахунок кого вона живе, ми у війні з російськими загарбниками не переможемо.

Тому, я голосно вимагаю - геть руки від CEO Club!!!

Источник материала
Поделиться сюжетом