19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Робіть це раз на тиждень: лайфхак для телефону, який покращить його роботу
Робіть це раз на тиждень: лайфхак для телефону, який покращить його роботу

Робіть це раз на тиждень: лайфхак для телефону, який покращить його роботу

Одне просте правило допоможе зберегти життя вашому гаджету якомога довше

Регулярне перезавантаження телефону насправді дуже корисне для гаджета, хоча багато хто нехтує цим правилом. Якщо час від часу не перезапускати пристрій, це може призвести до проблем із роботою телефону.

"Телеграф" розповідає, що ігнорування навантаження гаджета загрожує тим, що він почне повільніше працювати, а також не виключені програмні збої. Але якщо робити це хоча б раз на тиждень, можна забезпечити безперебійну та ефективну роботу, тим самим продовживши "життя" пристрою.

Постійне перезавантаження не тільки підтримує продуктивність телефону, але водночас і впливає на функціональність додатків.

Перезавантаження відіграє роль у встановленні та впровадженні системних оновлень. Якщо цього не робити, можна зіткнутися з труднощами при оновленні програмного забезпечення, тим самим пропускаючи важливі виправлення безпеки та нові функції.

До того ж якщо взяти за звичку перезавантажувати свій телефон хоча б один раз на тиждень, можна уникнути ще однієї проблеми — збою в мережному з’єднанні та низькій швидкості інтернету.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як у жодному разі не можна заряджати мобільний телефон, щоб не нашкодити йому.

Источник материала
Поделиться сюжетом