19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Це було жахіття, він був весь в крові": чоловік у військовій формі напав на цивільного з інвалідністю, що відомо
"Це було жахіття, він був весь в крові": чоловік у військовій формі напав на цивільного з інвалідністю, що відомо

"Це було жахіття, він був весь в крові": чоловік у військовій формі напав на цивільного з інвалідністю, що відомо

У супермаркеті Тернополя стався конфлікт, під час якого чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа, який має інвалідність. За словами потерпілого, чоловік та його спільник представилися працівниками Територіального центру комплектування (ТЦК). Інцидент стався 14 квітня.

Паньків розповів, що при вході до супермаркету помітив двох чоловіків у військовій формі, які конфліктували з чоловіком похилого віку. Після того як один з них звернувся до нього із вимогою показати документи, він у відповідь попросив показати свої. Однак відповідь була лише показанням документа з фотографією на мобільному телефоні, що не задовольнило Паньківа.

"Я йому сказав, що це ж не документ. Він почав сильно нервуватися. Чоловік був у трохи нетверезому стані. Я почув це по голосу, як він стояв на ногах. Я від нього відійшов і побачив, що він за мною йде. Десь хвилин за 5-7 відчув удар ззаду по голові", — розповів подробиці Орест Паньків.

Чоловік зробив світлини, на яких видно його стан після побиття.

"Це було жахіття, він був весь в крові. В крові був одяг, взуття, обличчя, кашкет," — згадує його дружина Тетяна, яка одразу викликала поліцію та швидку допомогу.

Постраждалого негайно госпіталізували до реанімаційного відділення, де він провів два дні. 17 квітня, після стабілізації стану, його перевели до хірургічного відділення.

Медичне обстеження виявило у Ореста наступні травми: закриту черепно-мозкову травму, переломи кісток носа та нижньої орбіти справа, параорбітальні гематоми, переломи кісток лицевого черепа, медіастинальну емфізему та множинні консолідовані переломи ребер з обох сторін.

За словами дружини Тетяни, поліція відкрила кримінальне провадження у справі. Однак минув майже місяць – а про результати розслідування нічого не відомо.

Сергій Крета, речник Національної поліції Тернопільської області, повідомив, що правоохоронці наразі зайняті оперативно-розшуковими діями. Він зазначив, що коментарі щодо справи будуть надані після їхнього завершення, аби не зашкодити ходу слідства.

Тернопільський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив, що в результаті перевірки серед військовослужбовців центру не виявлено осіб, які б могли бути залучені до згаданого інциденту.

Джерело: Суспільне.

Останні новини України:

Також писала Politeka, прикордонники не хотіли випускати з України ветерана з ампутованими ногами.

Теги по теме
Тернополь драка
Источник материала
Поделиться сюжетом