19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Австрії шахраї виманили у жертви 90 тисяч євро
В Австрії шахраї виманили у жертви 90 тисяч євро

В Австрії шахраї виманили у жертви 90 тисяч євро

Повідомляється, що банда шахраїв за допомогою “поліцейського виверту” виманила близько 90 000 євро в округах Гензерндорф і Мельк.

У Відні було заарештовано 34-річного чоловіка, який, як повідомляється, двічі цього року, у березні та квітні, виступав як одержувач грошей. Розшукуються нові жертви.

Група здебільшого контактувала з літніми жінками. Той, хто телефонував, представлявся поліцейським або прокурором і заявляв, що дитина наступної жертви шахрайства стала причиною серйозної дорожньо-транспортної пригоди. Без застави існував ризик тюремного ув’язнення – потрібна була готівка, коштовності або цінні речі.

Повідомляється, що крім двох завершених шахрайств, 34-річний чоловік зробив ще одну спробу викрасти гроші. Чоловік не зізнався і його доправили до в’язниці Відень-Йозефштадт, повідомила поліція Нижньої Австрії.

Жертв може бути більше: поліція запитує інформацію. За дорученням прокуратури з економіки та корупції (WKStA) було опубліковано фотографії підозрюваного. Будь-яку відповідну інформацію про можливі подібні злочини слід надсилати в Управління кримінальної поліції Нижньої Австрії (тел.: 059133-30-3333).

Источник материала
Поделиться сюжетом