20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вийшов трейлер фільму про історію створення культової гри S.T.A.L.K.E.R
Вийшов трейлер фільму про історію створення культової гри S.T.A.L.K.E.R

Вийшов трейлер фільму про історію створення культової гри S.T.A.L.K.E.R

Це історія про індустрію відеоігор, любов до своєї роботи та проєкт, який перейшов межі екранів і став попкультурним феноменом.

Українська студія KNIFE! Films анонсувала та випустила трейлер документального фільму «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля», який є частиною серіалу «ЕПІЗОДИ». 

Стрічка розповідає про створення культової української відеогри «S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля», яка стала справжнім соціокультурним феноменом.  

Авторами серіалу стали режисер Артем Григорян та продюсер Максим Сердюк. 

Фільм можна буде подивитися у мережі кінотеатрів «Планета Кіно» з 16 травня до 22 травня у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Сумах. 

Документальний фільм розповідає історію молодих київських розробників на чолі з Сергієм Григоровичем, які в 2001 році вирішили зробити найскладнішу гру в світі з реалістичною графікою, відкритим світом і нетиповим сюжетом довкола Чорнобильської зони. 

Із початку промо-кампанії S.T.A.L.K.E.R. чекали сотні тисяч людей по всьому світу, але розробники стали заручниками власних амбіцій. Вони безкінечно покращували гру та з року в рік переносили дату виходу. Але в один момент американському видавцю увірвався терпець. 

Це історія про індустрію відеоігор, любов до своєї роботи та проєкт, який перейшов межі екранів і став попкультурним феноменом. 

На екрані своїми спогадами про роботу над S.T.A.L.K.E.R. та українську ігрову індустрію тих часів діляться безпосередні учасники розробки та люди, які спостерігали за процесом зі сторони: Андрій Прохоров, Олег Яворський, Олексій Ситянов, Олександр Кохановський, Володимир Корунчак, Олександр Новіков, Олександр Максимчук, Олег Данилов, Дін Шарп та інші.

Це незалежний фільм і не має стосунку до маркетингової кампанії S.T.A.L.K.E.R. 2. 

«ЕПІЗОДИ» — документальний серіал від української студії KNIFE! Films про історії незалежної України.

До серіалу ввійшло три епізоди: «Україна на Мундіалі», «Тінь Чорнобиля» та «Не перемикайтесь!». 

Перша серія «ЕПІЗОДИ: Україна на Мундіалі» присвячена участі української футбольної збірної у Чемпіонаті світу 2006 року. Фільм вийшов у прокат на чотири дні, однак через попит серед глядачів показ продовжили ще на тиждень.  

Читайте також: 

  • В рамках 13-го Фестивалю американського кіно «Незалежність» відбудуться безкоштовні майстеркласи
  • Комедія жахів, порцелянова війна та втеча від утопії. В кінотеатрі «Жовтень» розпочинається фестиваль американського кіно «Незалежність»
  • 11 травня в Києві відбудеться спеціальний показ фільму «Порцелянова війна»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
фильм украинское кино
Источник материала
Поделиться сюжетом