20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Внаслідок ДТП за участю вантажівки на Київщині загинула родина
Внаслідок ДТП за участю вантажівки на Київщині загинула родина

Внаслідок ДТП за участю вантажівки на Київщині загинула родина

У Київській області в районі села Святопетрівське в середу, 8 травня, сталася ДТП за участю вантажного автомобіля, загинули троє людей, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

- Як попередньо встановили правоохоронці слідчого управління поліції, подія сталась о 10:30. Вантажний автомобіль MAN виїжджав із другорядної дороги на головну - в напрямку міста Боярка. У цей час у бік Вишневого на великій швидкості їхав автомобіль КІА. Коли вантажівка здійснювала поворот ліворуч на світлофорі, легкове авто вʼїхало йому під причіп, - йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення 34-річний водій легковика та дві пасажирки - 34-річна дружина водія та її 57-річна мати від отриманих травм загинули на місці. Слідчі слідчого управління Київської області за фактом ДТП розпочали досудове розслідування (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України). Співробітники поліції затримали правопорушника. На місці події продовжують працювати слідчі

  • На трасі Іванків - Радомишль Київської області автобус з пасажирами провалився у провалля, загинули два чоловіки 22 та 35 років. Водія та шістьох потерпілих госпіталізували до лікарні. 
  • На Дніпропетровщині на трасі Дніпро-Павлоград 17 березня сталася масштабна аварія з маршруткою. Внаслідок аварії загинули троє людей. Ще мінімум 14 людей постраждали.
Теги по теме
ДТП Киевская область
Источник материала
Поделиться сюжетом