20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Volkswagen оновив дім на колесах California
Volkswagen оновив дім на колесах California

Volkswagen оновив дім на колесах California

Новий кемпер від Volkswagen отримав більше простору та гібридну потужність. Кожна комплектація оснащена наметом на даху та двома розсувними задніми дверима, а деякі комплектації мають навіть кухню.

Volkswagen переробив свій кемпер California для європейського ринку. Міні-будинок на колесах, розташований у модельній лінійці між Caddy California та Grand California, доступний з новою гібридною силовою установкою та більший за свого попередника.

Читайте також: Volkswagen показав майбутній кемпер California з гібридним приводом

Новий кемпер буде доступний у п’яти комплектаціях: Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast і Ocean. Кожна модель має намет на даху та дві розсувні двері з москітними сітками. Volkswagen запропонує новий тент, який є опціональним на деяких ринках і стандартним на інших для обох боків автомобіля.

У салоні Volkswagen замінив задню лавку на два окремих сидіння. На щастя, вони все ще можуть трансформуватися в ліжко. Це означає, що люди все ще можуть поставити велосипеди позаду, не втрачаючи місця для сну.

Інженери також переробили повноцінну міні-кухню, доступну на Coast та Ocean, відсунувши її назад, щоб пасажири могли виходити з обох боків автомобіля. Доступна ззовні, вона містить мийку, одноконфоркову газову плиту та шафи. Перейдіть до комплектації Beach Camper і ви отримаєте постійну висувну міні-кухню з газовою плитою, двома ящиками та місцем для зберігання речей.

Кожне з задніх сидінь знімається, і кожне оснащене ящиком для додаткового зберігання. VW розмістив кілька 45-ватних зарядних портів USB-C по всьому салону. Мешканці навіть мають можливість двічі торкнутися будь-якого вимикача світла та одночасно вимкнути всі внутрішні світлодіодні та фонові ліхтарі.

Комплектація Beach Tour і вище оснащені новим блоком керування кемпером від VW на задній стійці з боку пасажира. Це один із способів керування різними функціями автомобіля, які доступні через інформаційно-розважальну систему та додаток для смартфона.

Читайте також: УАЗ показав свого "конкурента" Volkswagen California на базі "Буханки"

Ocean є флагманською моделлю і поставляється в комплекті з двома акумуляторами для кемпера, двома розетками на 230 вольт (одна всередині і одна зовні), підігрівом передніх сидінь, додатковим підігрівом повітря, відділенням для зберігання на даху, складаним столиком і багажником. Також є резервуар для прісної води.

Новий кемпер надійде в продаж із трьома варіантами трансмісії, як і Multivan. Чотирициліндровий турбодизель потужністю 150 кінських сил і газові двигуни потужністю 204 к.с. приводять в рух передні колеса. Нова опція plug-in hybrid поставляється з повним приводом 4Motion і потужністю 245 к.с.

Теги по теме
Новости фото
Источник материала
Поделиться сюжетом