20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Загинув автор найвідомішого знімка Серебрянського лісу Денис Зелений
Загинув автор найвідомішого знімка Серебрянського лісу Денис Зелений

Загинув автор найвідомішого знімка Серебрянського лісу Денис Зелений

Багатьом жителям столиці захисник України також відомий завдяки відео, присвяченим паскам, які знімав для кафе на київському Подолі.

8 травня на фронті загинув Денис Зелений із батальйону "Хорив" бригади Нацгвардії "Буревій". Про це повідомляють у публікації Honey cafe в Instagram, де боєць ЗСУ працював до війни.

"Немає слів, щоб висловити весь біль від втрати цієї людини. Справжній воїн, захисник і друг. Навіки в строю", — повідомляється в пості.

Відомо, що Денис Зелений воював на Лиманському напрямку. До всього іншого, знімок Серебрянського лісництва, що вважається найвідомішим, його авторства. Ця ділянка розташована поруч із Кремінною в Луганській області, лінія фронту тут проходить уже протягом півтора року.

Одна з користувачок розповіла, що саме він увечері 23 лютого в кафе на Подолі приніс їй каву та круасан. Тобто приблизно за 7 годин до початку повномасштабного вторгнення російських військ.

Денис Зелений
Денис Зелений
Денис Зелений

Знайомі та близькі в коментарях висловлювали співчуття. Багатьом жителям столиці захисник України став відомий завдяки відео, присвяченим паскам, які знімав для згаданого закладу громадського харчування.

Колеги Дениса Зеленого повідомили, що про дату і час похорону воїна напишуть пізніше.

Серебрянський ліс

Частина Серебрянського лісу належить до ботанічного заказника, за 8 кілометрів від Кремінної. До початку великої війни тут мешкали червонокнижні тварини, зараз екосистеми лісу значно постраждали.

Нагадаємо, що піхотинець ЗСУ показав, який вигляд маєСеребрянський ліс зі спаленими деревами, вирвами від снарядів, що розірвалися, і технікою.

Також повідомлялося, що фотограф The New York Times Тайлер Гікс провіву Сріблястому лісі чотири дні разом із бійцями Інтернаціонального легіону.

Источник материала
Поделиться сюжетом