19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Залишила передсмертну записку: у дендропарку Кропивницького жінка покінчила з життям
Залишила передсмертну записку: у дендропарку Кропивницького жінка покінчила з життям

Залишила передсмертну записку: у дендропарку Кропивницького жінка покінчила з життям

У дендропарку Кропивницького покінчила з життям 56-річна місцева жителька. Жінка впала з оглядового колеса.

У неї знайшли передсмертну записку. Про це повідомляє Суспільне.

Видання поспілкувалося з очевидицею інциденту Анастасією, яка у той час перебувала у парку разом з подругою. Вона розповіла, що спочатку почула гучний звук і подумала, що це був вибух.

"Ми прийшли покататися на атракціоні "Клоун". Як тільки подругу пристебнули, а мене ще не встигли, почули дуже гучний звук. Спершу подумали, що це вибух. Почали кричати адміністратори і тоді ми вже побачили, як згодом з'ясувалося, мертву жінку, яка навіть не ворухнулася. Почали збігатися люди, наскільки я зрозуміла, її родичі. Потім атракціон закрили, всім відвідувачам сказали не наближатися, приїхала поліція і "швидка" допомога", – розповіла Анастасія.

Адміністрації дендропарку офіційно відмовилась надавати коментарі допоки не отримають інформацію від поліції. Однак особа з адміністрації врешті дала коментар Суспільному, просивши не називати своє ім’я та прізвище.

За словами цієї особи, трагедія трапилася 7 травня о 15:56. Жінка у медичній масці зайшла на атракціон, що підтверджується відеозаписом з камер відеонагляду. Вона зачекалася, доки на оглядовому колесі не залишиться відвідувачів, щоб залишитися самій у кабінці. Жінка також залишила передсмертну записку, в якій вона згадала про втрату близької людини у війні з Росією.

"Коли вона доїхала до верхівки атракціону, то, за словами очевидців, які були поруч – це молода пара з дитиною, вона перехилилась і сама випала звідти. Ми викликали і поліцію, і швидку допомогу. Одразу констатували її смерть. При ній знайшли передсмертну записку. У ній жінка просить "нікого не звинувачувати у її смерті, а винити Путіна і рускіх" та залишила контактні дані своїх родичів. За нашою інформацією, у неї залишився 15-річний син", – розповіла особа з адміністрації.

За словами речниці поліції області Віталіни Бевзенко, повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців о 16:00. Поліція розпочала кримінальне розслідування за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, за частиною 2 статті 272 кримінального кодексу.

За цією статтею передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі до восьми років, а також заборону обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше повідомлялося, що у Києві працівники Муніципальної охорони врятували жінку, яка хотіла скоїти самогубство – стрибнути із висоти. Подія сталась на пішохідному мості у парку "Володимирська гірка".

Як повідомляв OBOZ.UA, у Деснянському районі Києва у вівторок, 30 квітня, звікна багатоповерхівки випали чоловік та жінка. Від отриманих травм вони загинули на місці. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом