19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жахлива ДТП під Києвом: попередньо троє загиблих
Жахлива ДТП під Києвом: попередньо троє загиблих

Жахлива ДТП під Києвом: попередньо троє загиблих


Легковик на швидкості влетів у фуру, що перетинала перехрестя. за попередньою інформацією, загинули дві жінки дівчини та чоловік.

В селі Святопетровське під Києвом у середу, 8 травня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та легковика, повідомляють телеграм-канали.

“Жахлива смертельна ДТП в Святопетрівському за участі фури і легковушки. На місці швидка, водій легкового авто загинувна місці”,- повідомив, зокрема, телеграм-канал Київ Info.

Пізніше на цьому ж каналі з’явилося відео моменту ДТП та повідомлення, що “за попередньою інформацією, померло 2 дівчини та 1 чоловік”.

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця під Києвом сталася резонансна ДТП, в якій п’яний голова Броварської районної державної адміністрації проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та збив чотирьох пішоходів, з яких одна дитина. Двоє потерпілих отримали тяжкі тілесні ушкодження та потрапили до реанімації, ще у двох – ушкодження середньої тяжкості. За результатами тестування у чиновника було визначено вміст алкоголю 2,31 проміле. Наразі йому пред’явлено підозру у скоєнні злочину.



Теги по теме
Киев погибшие Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом