20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
13 червня — професійна зустріч Perform Ukraine від бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні
13 червня — професійна зустріч Perform Ukraine від бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні

13 червня — професійна зустріч Perform Ukraine від бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні

Подія безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

У четвер, 13 червня, бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні запрошує на інтерактивну професійну зустріч Perform Ukraine від бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні. 

«Ця інтерактивна професійна зустріч представників перформативного сектору поєднає презентацію грантових програм, нетворкінг формати, фахові консультації та воркшопи для митців і організацій від провідних фахівців сектору із презентацією вистав та супровідною програмою пітчингових сесій. 

Цього разу експериментуємо з наповненням і хочемо показати не тільки грантові можливості, але й створити вільний простір з живими дискусіями на важливі для сектору теми, щирими знайомствами та цікавими новими форматами для того, щоб задовольнити найвибагливіших глядачів, а також сприяти новим творчим та організаційним співпрацям», — пишуть організатори.

Дата: 13 червня 2024 року.

Локація: м. Київ, точне місце проведення буде повідомлено учасникам.

Подія безкоштовна, за попередньою реєстрацією. Учасників буде відібрано шляхом відбору отриманих заявок.

Реєстрація – за посиланням.

Дедлайн відбору: 9 червня. 

Організатори події: Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні за підтримки та у співпраці з БО МБФ Імпульс Трансформація Платформа.

Якщо потенційним учасникам  потрібно доїхати з іншого міста та отримати відповідь швидше, організатори просять написати  на пошту creativeeurope.in.ua@gmail.com

Для отримання офіційного запрошення надішліть ваші запити до 4 червня. Організатори просять не чекати результатів відбору і писати  на пошту одразу. Після цієї дати листи не приймаються.

Партнери події: Український культурний фонд, House of Europe, Національна спілка театральних діячів України, proto produkciia. 

«Креативна Європа» – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є захист, розвиток та промоція європейського культурного та мовного розмаїття та спадщини, а також підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу сектору культурних та креативних індустрій, зокрема аудіовізуального. Україна стала учасницею програми у 2016-му році. З того ж часу українські заявники можуть отримувати грантову підтримку у понад 30-ти різних конкурсах. Загальний європейський бюджет програми 2021-2027 років складає 2,44 млрд євро. Наразі програма працює у 40 країнах.

В Україні постійно працює Національне бюро програми, яке надає консультаційну підтримку українським заявникам та поширює актуальну інформацію про програму. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Евросоюз
Источник материала
Поделиться сюжетом