20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Chevrolet припинить виробництво Malibu
Chevrolet припинить виробництво Malibu

Chevrolet припинить виробництво Malibu

Дні великого седана Chevrolet Malibu вважають: цього тижня General Motors оголосила, що виробництво Malibu завершиться в листопаді. Газета Detroit News повідомляє, що Bolt наступного покоління зрештою займе місце Malibu на заводі GM у Канзасі.

«Щоб полегшити встановлення інструментів та інші модифікації заводу, після дев’яти поколінь і більше 10 мільйонів продажів по всьому світу GM припинить виробництво Chevrolet Malibu у листопаді 2024 року і призупинить виробництво Cadillac XT4 після січня 2025 року», — повідомив представник GM.

Внаслідок закриття лінії Malibu на заводі будуть звільнення, поки наприкінці 2025 року він знову не почне виробляти автомобілі. Завод вироблятиме одночасно новий Bolt та XT4. Cadillac не планує електрифікувати модель XT4, незважаючи на те, що вона вироблятиметься разом з наступним Bolt.

Коли виробництво Malibu закінчиться, єдиним традиційним автомобілем із ДВС у лінійці Chevrolet стане Corvette. Chevy буде брендом кросоверів/позашляховиків/вантажівок, як це вже сталося з Buick та GMC. Єдиними седанами GM, доступними в Америці, будуть Cadillac CT4 і CT5, а також ультра-розкішний Celestiq.

Malibu – одна з найстаріших моделей Chevy. З 1964 по 1978 це була топова версія Chevelle, а потім до 1983 це була окрема модель. Він повернувся в 1997 році і залишається в лінійці Chevy досі.

Источник материала
Поделиться сюжетом