20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Другий півфінал Євробачення 2024: текстова онлайн трансляція. Хроніка, фото, відео виступів
Другий півфінал Євробачення 2024: текстова онлайн трансляція. Хроніка, фото, відео виступів

Другий півфінал Євробачення 2024: текстова онлайн трансляція. Хроніка, фото, відео виступів

У шведському місті Мальме, яке вже втретє приймає пісенний конкурс Євробачення, невдовзі розпочнеться другий півфінал. У ньому візьмуть участь конкурсанти з 16 країн, щоб позмагатися за кришталевий кубок у фіналі, який відбудеться 11 травня. Україна цього разу не голосує, адже alyona alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria вже завоювали місце в топ-10 першого півфіналу.

Шоу стартує о 22:00 і триватиме до трьох годин. Серед номерів учасників, які боротимуться за місце в гранд-фіналі, зʼявляться також країни "Великої пʼятірки" – Італія, Іспанія та Франція. Вони не змагатимуться за місце, а лише наживо вперше покажуть свої конкурсні заявки в прямому ефірі.

OBOZ.UA веде хронологію подій і розповість про все, що потрібно знати.

08:45 – Менш ніж за добу до другого півфіналу букмекери оновили ставки та вивели Україну в трвйку лідерів. Швейцарський представник Nemo, який виступить 9 травня, має 18% шансів на перемогу.

00:00 – Стало відомо, що під час інтервал-актів виступлять Käärijä, який був улюбленцем єврофанів 2023 року, а також переможці 1984 року від Швеції – гурт Herreys.

Як віддати свій голос

Голосування у півфіналі розпочнеться після виконання останньої пісні та триватиме приблизно 15-25 хвилин.

Глядачі можуть віддати свої голоси за допомогою застосунків для iOS, Android або Windows. Зокрема, через додаток можуть голосувати з країн, які не беруть участь у конкурсі. Глядачі з країн-учасниць зможуть голосувати по телефону та/або через SMS. Відповідні номери будуть оголошені під час трансляції.

Щоб визначитися з фаворитом уже зараз, послухайте пісні всіх учасників Євробачення-2024.

Де дивитися другий півфінал Євробачення 2024

Онлайн-трансляція півфіналу Євробачення 2024 буде доступна на офіційному YouТube-каналі Eurovision. Проте там конкурс транслюватиметься мовою оригіналу. Україномовний ефір з незмінним голосом Тімура Мірошниченка буде доступний на телеканалі та всіх диджитал-платформах "Суспільного":

Facebook-акаунт Євробачення;

Суспільне Культура;

Суспільне Євробачення;

YouTube-канал Євробачення Україна.

Подивитися версію з перекладом можна також у застосунку Дія.

Хто виступить у другому півфіналі та в якому порядку

Раніше OBOZ.UA писав:

  • Представниць України на Євробаченні зустріли оплесками, коли вони вперше в прямому ефірі показали поставлений режисеркою Танею Муіньо номер. Під час виступу Jerry Heil отримала травму. Весь світ у захваті від українок, але деякі юзери все одно розкритикували їх.
  • Учасник із Хорватії Бейбі Лазанья, якому прогнозують перемогу з великим відривом, "порвав" глядачів і піднявся в рейтингу букмекерів ще вище.
  • До речі, аж дві делегації підтримали Україну в боротьбі проти російських окупантів.
  • Після шоу відбулося жеребкування фіналістів, де вперше впровадили "вибір продюсера".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом