20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фахівці розповіли, як зарядити ноутбук, якщо немає електрики
Фахівці розповіли, як зарядити ноутбук, якщо немає електрики

Фахівці розповіли, як зарядити ноутбук, якщо немає електрики

Коли ви стикаєтеся з проблемою, як зарядити ноутбук без зарядного пристрою або електрики, доступні різні творчі варіанти.

Відкрийте для себе прості та зручні способи підтримувати заряд вашого ноутбука без електрики, де б ви не знаходилися.

Чи можна зарядити ноутбук без електрики?

Так, ноутбук можна заряджати без традиційного зарядного пристрою та електрики за допомогою різних альтернативних методів, таких як використання USB-C, блока живлення, універсального адаптера живлення, автомобільного зарядного пристрою або навіть сонячної батареї.

Використовуйте порт USB-C для заряджання , що особливо ефективно для ноутбуків, що мають порти USB-C DP (порт дисплея) або Thunderbolt. Пам'ятайте, що порти USB-A не підходять для заряджання через недостатню потужність.

Power Bank – використовуйте акумулятор великої ємності, сумісний із ноутбуком. Переконайтеся, що він підтримує USB Power Delivery (PD) для ефективного заряджання та відповідає вимогам до живлення ноутбука.

Використовуйте універсальний адаптер , який можна налаштувати відповідно до напруги та полярності вашого ноутбука і підходить для різних моделей ноутбуків.

Заряджання за допомогою автомобільного адаптера живлення або інвертора, який перетворює вихідну напругу 12 В автомобіля у відповідну напругу.

Використання іншого зарядного пристрою для ноутбука . У деяких випадках можна використовувати зарядний пристрій від іншої моделі ноутбука, якщо він відповідає вимогам до живлення ноутбука.

Источник материала
Поделиться сюжетом