20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Галя Балувана" за кордоном: у Ризі відкрився перший магазин "Wesoła Pani"
"Галя Балувана" за кордоном: у Ризі відкрився перший магазин "Wesoła Pani"

"Галя Балувана" за кордоном: у Ризі відкрився перший магазин "Wesoła Pani"

Розширення франшизи

Латвія стала третьою країною після Польщі та Нідерландів, де працюватиме франшиза під назвою "Wesoła Pani", повідомила пресслужба компанії, передає 24 Канал. Як повідомляється, до роботи в закордонній мережі залучають переважно українців.

Франшиза "Wesoła Pani" працює з 2021 року та нині налічує 126 франчайзингових точок. Команда має плани також на інші країни, в декількох уже укладено договори, а партнери-франчайзі готуються до запуску.

Хто розвиває проєкти "Галі Балуваної" за кордоном

Як відомо, з 2023 року Галя Балувана припинила доєднувати нових франчайз до української мережі. Натомість кожен зі співзасновників розвиває власні проєкти. Алла і Олександр Теліги ведуть проєкт Wesola Pani, а Володимир Матвійчук розробляє проєкт MultiCoo, що нещодавно вийшов на американський ринок.

Що відомо про "Галю Балувану"?

"Галя Балувана" – українська мережа домашніх напівфабрикатів, яка була заснована 2018 року у місті Луцьк. Згодом на умовах франшизи їй вдалося розростися на весь український ринок. Нині налічує 700 магазинів у різних країнах Європи, згідно з даними, опублікованими на сайті Multi Cook.
Теги по теме
Бизнес
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны