20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гейлі Бібер повідомила про вагітність
Гейлі Бібер повідомила про вагітність

Гейлі Бібер повідомила про вагітність

Через вагітність Гейлі вже пропустила низку престижних світських заходів, проте після публікації посту всі питання про причину відпали.

27-річна американська модель і телезірка Гейлі Бібер, дружина 30-річного канадського співака Джастіна Бібера, останнім часом практично не з'являлася на публіці і навіть не прийшла на Met Gala 2024. Тепер же стала відома причина відсутності: дівчина чекає на первістка. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі, опублікувавши дуже зворушливі кадри з чоловіком і показавши кругленький живіт.

На відео вона позує в білій мереживній весільній сукні до підлоги, яка облягає її фігуру, чітко підкреслюючи положення. На голові у Хайлі — білий мереживний шарф, а очі заховані за сонцезахисними окулярами.

Вона обіймається і цілується зі своїм чоловіком, демонструючи ідилію і остаточно зруйнувавши всі домисли про те, що вони на межі розлучення.

На фото Джастін знімає дружину на камеру, і в кадрі знову крупним планом показаний живіт моделі. Місіс Бібер ніяк не підписувала пост, зазначивши тільки чоловіка.

На якому місяці Гейлі, не повідомляється, проте нещодавно ведуча шоу Hits 1 LA, яка заявляла, що модель вагітна, розповіла в ефірі таке:

"Людина на звукозаписному лейблі Джастіна Бібера повідомила мені, що Гейлі Бібер на шостому місяці. Тепер усе зрозуміло".

Майбутні батьки Гейлі та Джастін Бібери

Гейлі Болддуін, представниця знаменитої акторської династії, і мегапопулярний співак Джастін Бібер познайомилися 2009 року, чому посприяли батьки підлітків. У лютому 2011 року вони знову зустрілися на прем'єрі фільму "Ніколи не говори ніколи". У листопаді 2014 року Гейлі Болдвін знову помітили разом зі співаком.

На всі здогадки ЗМІ і модель, і співак запевняли, що між ними лише дружба. Однак 31 грудня Гейлі та Джастін разом зустріли Новий рік. Модель і музикант заперечували романтичний зв'язок, але влітку 2015-го зробили однакові тату. У грудні того ж року пара провела спільні канікули в Мексиці, а 31 грудня Гейлі в супроводі Джастіна з'явилася на новорічній вечірці в Леонардо Ді Капріо.

Під час роману у них були складні періоди і навіть розставання, але 7 липня 2018 року Джастін зробив Гейлі пропозицію. Уже 13 вересня того ж року знаменитості таємно одружилися.

Фанати Селени Гомес, з якою у Бібера був багаторічний роман, всіляко критикували Гейлі, і їй довелося дуже несолодко. Однак з роками шанувальники Гомес заспокоїлися, а Біберів визнали однією з найкрасивіших і найгармонійніших пар шоу-бізнесу.

Раніше Фокус писав, що Гейлі Бібер показала обручку і спростувала чутки про розлучення.

Теги по теме
Дети беременность
Источник материала
Поделиться сюжетом