20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Йому назавжди буде 29: у боях за Україну загинув захисник із Тернопільщини. Фото
Йому назавжди буде 29: у боях за Україну загинув захисник із Тернопільщини. Фото

Йому назавжди буде 29: у боях за Україну загинув захисник із Тернопільщини. Фото

Захищаючи Україну на східній лінії фронту, 5 травня загинув 29-річний Андрій Логовський, мешканець села Славна Тернопільської області. Старший сержант розпочав свою службу 14 березня 2022 року.

Трагедію підтвердив голова Зборівської громади Тернопільщини Руслан Максимів у Facebook. Військовослужбовця не стало біля села Новопокровське Донецької області. Вказаний населений пункт розташований приблизно в 4 км на південь від селища Очеретине.

Андрій Мирославович Логовський народився 6 грудня 1994 року. Він до останнього подиху залишився вірним військовій присязі.

"І знову пекучий біль і гіркий смуток війни торкнувся Зборівської громади... У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими захисника України", – написав голова ОТГ.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Раніше стало відомо про загибель на Авдіївському напрямку Олександра Машлая. Герой був родом із Волині. Еколог за фахом, націоналіст і революціонер за покликанням, він пішов на фронт добровольцем у перші дні повномасштабного вторгнення Росії.

– 10 квітня поблизу населеного пункту Верхньокам'янське Бахмутського району Донецької області загинув стрілок-санітар із Харківщини Олег Куров. У нього залишилося двоє дітей.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом