20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Київщина і штат Вашингтон запускають онлайн-майданчик для роботи бізнесів
Київщина і штат Вашингтон запускають онлайн-майданчик для роботи бізнесів

Київщина і штат Вашингтон запускають онлайн-майданчик для роботи бізнесів

Київська область і штат Вашингтон відкривають онлайн-майданчик, де будуть співпрацювати і продавати свої продукти та послуги представники бізнесу, компанії та виробництва.

Про це повідомив начальник Київської міської державної адміністрації Руслан Кравченко під час виступу на другому Міжнародному саміті міст і регіонів, передає кореспондент Укрінформу.

«Торік ми відкрили Регіональний офіс міжнародного співробітництва, а цього року Київщина підписала історичну угоду для України та США – про встановлення побратимства зі штатом Вашингтон. Під час візиту до штату Вашингтон я запропонував створити онлайн-майданчик, де представники бізнесу, компанії та виробництва Київщини та штату Вашингтон будуть співпрацювати і продавати свої послуги та продукти. Сьогодні ми офіційно оголошуємо про запуск цієї платформи», – сказав Кравченко.

Він зазначив, що платформа дозволить підприємцям легко знайти партнерів та встановити з ними зв'язок, ознайомитися з індустріями, обмінятись досвідом.

Цю співпрацю підтримуватимуть регіональні влади Київщини та штату Вашингтон.

Голова КОДА додав, що на порталі буде вся інформацію про екосистему підприємств Київщини та штату Вашингтон, їх види діяльності, продукцію, інновації та історії успішних кейсів взаємодії.

Кравченко поінформував, що обласна адміністрація зі свого боку вже почала наповнювати портал інформацією про підприємства Київщини.

«В одному місці зібрано інформацію про всі ініціативи в рамках партнерств між нашими регіонами. В один клік можна знайти продукцію підприємства за сектором економіки, розміром, ознайомитися із продукцією», – пояснив начальник Київської ОДА.

За його словами, кожен матиме можливість звернутись до КОДА чи департаменту комерції штату Вашингтон про внесення в реєстр підприємства та за консультацією.

Кравченко зауважив, що наступним кроком буде наповнення аналогічної інформації колег із штату Вашингтон. Також згодом планується розширення функціоналу цього онлайн-порталу.

Як повідомляв Укрінформ, голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко і губернатор штату Вашингтон Джей Інслі підписали меморандум про співпрацю між регіонами. 

Перше фото ілюстративне: Reach Accountant

Теги по теме
Бизнес Вашингтон
Источник материала
Поделиться сюжетом