20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Колишній чоловік Ані Лорак побився з її експродюсером Сергієм Перманом
Колишній чоловік Ані Лорак побився з її експродюсером Сергієм Перманом

Колишній чоловік Ані Лорак побився з її експродюсером Сергієм Перманом

Сергій Перман шість років працював з Ані Лорак. Однак, як з'ясувалося, через конфлікт з її колишнім чоловіком, вони припинили співпрацю.

Турецький бізнесмен, ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу, влаштував бійку з її колишнім продюсером Сергієм Перманом. Про це Перман розповів в інтерв’ю Дмитра Гордона.

Як виявилося, подія трапилася ще 11 років тому (у 2013 році), коли Сергій Перман вже був на межі розриву співпраці з Ані Лорак. Тоді між Перманом та Налчаджиоглу стався конфлікт. У результаті чоловік Ані Лорак, з яким вона перебувала у шлюбі 10 років (з 2009 по 2019), накинувся на Сергія Пермана з кулаками.

"Він на мене кинувся. Я не можу розповідати всі особисті речі. Він на мене накинувся при людях", — сказав Перман.

Як виявилося, продюсер сам спричинив конфлікт, однак, що саме стало цьому причиною вдаватися в подробиці він не захотів.

"Треба сказати, я його довів. Чим саме, я не можу сказати, тому що це особиста справа Кароліни і її колишнього чоловіка. Він накинувся на мене. Не дивлячись на те, що ми вже йшли до того, щоб розійтися, вже прийшов час розходитися. Але у той час каталізатором мого виходу від неї у 2013 році, був випад її турецького чоловіка у мій бік. Я зрозумів, що я не можу більше ні хвилини залишатися з цими людьми", — додав Перман.

Варто відзначити, що Сергій Перман співпрацював з Ані Лорак протягом 6 років. Він був її менеджером, який виконував функції продюсера. У 2013 після конфлікту з чоловіком співачки, Перман припинив співпрацю з Ані Лорак.

01:51:29 Про бійку з чоловіком Ані Лорак

Нагадаємо, раніше ми писали, що Лілія Подкопаєва вперше зізналася, чи підтримує зв'язок з кумою Ані Лорак. Крім цього, Фокус писав, що в Ані Лорак помер батько.

Теги по теме
драка
Источник материала
Поделиться сюжетом