20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Lady Gaga підтвердила вихід свого фільму Chromatica Ball наприкінці травня
Lady Gaga підтвердила вихід свого фільму Chromatica Ball наприкінці травня

Lady Gaga підтвердила вихід свого фільму Chromatica Ball наприкінці травня

Відома американська співачка, музикантка й акторка Lady Gaga підтвердила вихід свого фільму Chromatica Ball наприкінці цього місяця, через два роки після його першого публічного анонсу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Концертний фільм міститиме кадри зі світового туру Lady Gaga (справжнє ім’я Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта) Chromatica Ball. Також у стрічці звучатиме музика з її альбому Chromatica 2020 року.

Прем’єра фільму відбудеться на одному з найбільших стримінгових сервісів світу HBO вже 28 травня, а згодом стрічка стане доступною на стримінговому сервісі Max.

Зазначається, що її тур Chromatica Ball спочатку був запланований на літо 2020 року, але був відкладений через пандемію COVID-19.

Співачка анонсувала фільм ще у вересні 2022 року, коли підтвердила, що її виступ 10 вересня того року на стадіоні у Лос-Анджелесі був знятий на камеру.

Вона також виступає режисером і продюсером проєкту.

Як повідомляв Укрінформ, під час фестивалю документального кіно у Великій Британії та одного з найвпливовіших ринків документальних проєктів у світі Sheffield DocFest відбудеться світова прем’єра документальної стрічки Klitschko: More Than a Fight (Кличко: Більше, ніж бій).

Фото: Lady Gaga / Фейсбук

Теги по теме
фильм
Источник материала
Поделиться сюжетом