20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ломаченко та Камбосос влаштували "вічну" дуель поглядів перед чемпіонським боєм. Відео
Ломаченко та Камбосос влаштували "вічну" дуель поглядів перед чемпіонським боєм. Відео

Ломаченко та Камбосос влаштували "вічну" дуель поглядів перед чемпіонським боєм. Відео

Українець Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) та австралієць Джорддж Камбосос (21-2, 10 КО) провели першу дуель поглядів перед поєдинком 12 травня. Боксери зустрілися під час фінальної пресконференції та влаштували справжню зорову битву, яка тривала понад три хвилини.

Відповідне відео було опубліковано на сторінці промоутерської компанії Top Rank у соціальній мережі Х, раніше відомої як Twitter. На ролику видно, що спочатку суперники досить спокійно дивилися один одному в очі, а потім Ломаченко намагався вивести з рівноваги Камбососа посмішкою.

Розняти боксерів намагалися супервайзери і навіть колишній чемпіон світу у надважкій вазі Лукас Браун. У результаті Василь і Джордж розійшлися, не зводячи погляду один з одного і потиснувши руки. Дуель тривала три хвилини 26 секунд.

"Мені здається, ми розпочали бій вже під час зустрічі віч-на-віч. На дуелі поглядів ти можеш показати, сильний чи ні. Це частина гри", – прокоментував український боксер.

Нагадаємо, на кону бою Ломаченко – Камбосос стоятиме титул чемпіона світу у легкій вазі за версією Міжнародної федерації боксу (IBF). Напередодні поєдинку українець зізнався, що його кар'єру практично закінчено. А в Росії передрекли Василю проблеми в бою з австралійцем.

Сам Камбосос двічі потрапив у скандал. Спочатку він запросив до свого тренувального табору боксера з РФ, який підтримує війну проти України. А згодом вивісив у залі прапор країни-агресорки.

Крім того, Ломаченко провів зустріч із співвітчизниками в Перті, на яку вдягнув футболку з голубом світу. Позаминулого тижня стало відомо, що в Україні відмовилися транслювати поєдинок. Уболівальникам розповіли, де дивитися бій у цьому випадку.

Як повідомляв OBOZ.UA, на розігріві перед боєм Ломаченко – Камбосос виступить небитий росіянин Імам Хатаєв (6-0, 6 КО), який ховається за прапором Австралії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом