20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мінлива хмарність і вітер: чи очікувати найближчими днями у Києві дощі
Мінлива хмарність і вітер: чи очікувати найближчими днями у Києві дощі

Мінлива хмарність і вітер: чи очікувати найближчими днями у Києві дощі

Весна взяла відпустку

У столиці Українитримається невелика хмарність та іноді пориви свіжих-сильних вітрів. Майже до кінця робочого тижня не варто готуватись до дощів чи різкого зниження температури.

Цими днями показники вдень коливатимуться від мінімальних +14 °C до максимальних 19 градусів тепла. Про це мовиться на сайті Meteofor.

Сьогодні, 9 травня, очікується невелика хмарність, переважно у першій половині доби, а також прохолода. Показники термометрів вдень зафіксуються біля +14 градусів. Вночі показували до +6 °C. У цей період сила вітрів не перевищуватиме помірні 6 м/с.

Наступного дня, 10 травня, на небі також будуть плавати хмари, але дощу синоптики не прогнозують. У п'ятницю температура вдень трохи підвищиться — до +19 °C. Однак вночі буде близько 6 градусів тепла. Найбільша сила вітрів передбачається в обід — свіжі 8 м/с.

Перший вихідний цього тижня, 11 травня, принесе у місто мінливу хмарність, але опадів не очікується. Вдень повітря прогріється до +17 °C. Вночі буде 12 градусів тепла. Протягом ранку-пізнього вечора сила вітрів коливатиметься від свіжих 9 м/с до сильних 11 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, щочастину України підморозить найближчими днями. Синоптик назвала точну дату та регіони, яким слід готуватись до невеликих заморозків.

Теги по теме
Киев прогноз погоды
Источник материала
Поделиться сюжетом