20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Модель BYD Qin L DM-i буде представлена ​​29 травня
Модель BYD Qin L DM-i буде представлена ​​29 травня

Модель BYD Qin L DM-i буде представлена ​​29 травня

BYD Dynasty представила свій новий седан середнього рівня Qin L DM-i на Пекінському міжнародному автосалоні 2024 року. Нова модель отримала оновлений дизайн як в інтер’єрі, так і в екстер’єрі. Він оснащений гібридом DM-i п’ятого покоління і позиціонується вище, ніж Qin PLUS DM-i, який зараз продається. BYD Qin L DM-i наразі доступний для сліпих замовлень і буде представлений 29 травня. Очікуваний діапазон цін становить 120 000-150 000 юанів ($16 609 – $20 762).

BYD Qin L DM-i запропонує значні прориви в плані споживання палива та часу роботи батареї

Нова модель буде доступна в п’яти варіантах – 120KM Excellence, 120KM Beyond, 120KM Leading, 80KM Beyond і 80KM Leading. Крім того, нова модель буде представлена ​​в чотирьох різних кольорах екстер’єру – Run Yu White, Jianyao Purple, Ice Amber Green і Citrine Gray. Інтер’єр буде мати два різних варіанти кольорів – Haoyue Rice і Xuanwu Grey.

Раніше очікувалося, що Qin L принесе значні прориви в плані споживання палива та терміну служби батареї. Згідно з повідомленнями, Qin L побудований на основі гібридної платформи нового покоління BYD і спеціально розроблений для гібридних транспортних засобів. Ця гібридна система DM-i п’ятого покоління споживає лише 2,9 л пального на 100 кілометрів. Очікується, що час автономної роботи досягне 2000 кілометрів.

Новий автомобіль буде оснащений гібридною системою, що складається з двигуна об’ємом 1,5 л і електромотора. Робочий об’єм двигуна становить 1498 мл, максимальна потужність – 74 кВт, він оснащений літій-залізо-фосфатною батареєю.

Згідно з повідомленнями, довжина, ширина та висота автомобіля становлять 4830 мм/1900 мм/1495 мм відповідно, а колісна база становить 2790 мм.

Говорячи про інтер’єр, інтегрована центральна консоль повільно розгортається з обертовим великим екраном у центрі. Сидіння, як повідомляється, широкі та зручні. Він оснащений розумною кабіною DiLink, 15,6-дюймовим адаптивним поворотним екраном, цифровим ключем NFC та бортовим ETC. Інтелектуальна система асистента водіння пропонує адаптивний круїз-контроль, допомогу в екстреному утриманні смуги руху та моніторинг сліпих зон, серед інших функцій.

Источник материала
Поделиться сюжетом