20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Буковині чоловік зробив коханій пропозицію руки та серця за допомогою співробітника ТЦК
На Буковині чоловік зробив коханій пропозицію руки та серця за допомогою співробітника ТЦК

На Буковині чоловік зробив коханій пропозицію руки та серця за допомогою співробітника ТЦК

На Буковині хлопець вирішив зробити своїй дівчині незвичну пропозицію руки та серця. Замість того, щоб «нудно та стандартно» запросити кохану в ресторан та порадувати її, він попросив допомоги.. у ТЦК. Про це свідчить відповідне відео, що з’явилось 9 травня в соцмережах.

Ролик починається з того, що чоловік стоїть з працівником ТЦК і вони про щось говорять.  Співробітник військкомата тримає в руках якісь папери. Він підходить до автомобіля, що знаходиться поряд, та щось починає записувати.

До чоловік та працівника ТЦК підбігає дівчина. Вона щось починає розказувати, пояснювати. Тим часом до цивільного чоловіка підходить його друг з величезним букетом. Хлопець бере його та стає на одне коліно. Дівчина спочатку ніяковіє, потім починає радісно сміятись і закривати руки долонями.

Співробітник ТЦК стоїть поряд і посміхається. Видно, що він знав, що станеться, та допоміг чоловікові зробити незвичайну пропозицію.

«Вона сказала так. Нехай вам щастить», - підписано відео.

  • Раніше на Вінниччині 21-річний військовослужбовець організував романтичну пропозицію руки та серця за допомогою поліцейських. Молодий чоловік попросив свою дівчину нібито привезти йому на таксі ноутбук. Та коли вона їхала на зустріч, авто зупинив наряд поліції з метою перевірки. Поліцейські попросили її вийти з автомобіля і попрямувати до відділка для з'ясування обставин, оскільки машина, в якій вона знаходилася, була нібито у розшуку. Дівчина розхвилювалася, але потім помітила, що Ігор виходить із поліцейської машини. Підійшовши до Руслани, він опустився на коліно та зробив пропозицію. Відповідь дівчини була позитивною: "Так!"
  • Учасник українського гурту Kalush Orchestra Віталій Дужик, який грає на сопілці та бітбоксі, зробив своїй коханій пропозицію руки та серця прямо на сцені під час концерту. 
Источник материала
Поделиться сюжетом