20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Перехоплює подих: 3 фільми про кримінал, які варто подивитися
Перехоплює подих: 3 фільми про кримінал, які варто подивитися

Перехоплює подих: 3 фільми про кримінал, які варто подивитися

У добірці Кіно 24 ви знайдете стрічки, які точно полоскочуть нерви під час перегляду. Вони познайомлять зі світом злочинців та криміналу.

"Джентльмени"

Кримінальна комедія Гая Річі розповідає про Мікі Пірсона, який переїхав зі США до Лондона. Закінчивши Оксфордський університет, він вирішує розпочати бізнес – виробництво марихуани.

"Джентльмени": дивіться трейлер онлайн

Залишивши бурхливу молодість позаду, Мікі хоче передати свої справи, як тут з'являються англійські джентльмени. Пірсону доведеться зіштовхнутися зі справжнім криміналом.

"Гнів людський"

Бойовик і трилер, де в головних ролях Джейсон Стейтем, триматиме в інтризі до самого завершення. У центі уваги інкасатори, які займаються безпечним перевезенням коштів і не тільки.

"Гнів людський": дивіться трейлер онлайн

У підрозділі з'являться новенький на прізвисько Ейч – він похмурий та уникає спілкування. Але, на диво, вміло розправляється з грабіжниками. Та насправді Ейч не той, за кого себе видає.

"Продавці болю"

Кримінальна драма розповідає історію Лізи Дрейк, яка покинула школу і мріє про якнайкращу долю для своєї доньки. Вона влаштовується у фармацевтичну компанію, яка на межі кризи.

"Продавці болю": дивіться трейлер онлайн

Завдяки характеру Лізі вдається врятувати її. Але проблеми наступають на п'яти: жінка влипає у злочинну змову, яка може завершитися трагічно.

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом