20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Полтавська облрада оголосила тендер на понад пів мільйона гривень на висвітлення діяльності своїх депутатів
Полтавська облрада оголосила тендер на понад пів мільйона гривень на висвітлення діяльності своїх депутатів

Полтавська облрада оголосила тендер на понад пів мільйона гривень на висвітлення діяльності своїх депутатів

За умовами тендеру, переможець має до кінця 2024 року відзняти понад 1000 хвилин матеріалів про діяльність депутатів облради.

У четвер, 9 травня, Полтавська обласна рада оголосила тендер на замовлення рекламних послуг про власну діяльність. Про це повідомило «Суспільне Полтава» із посиланням на дані, розміщені на сайті Prozorro.

На замовлення «інформаційних послуг із висвітлення діяльності депутатів Полтавської обласної ради, кращих практик територіальних громад області засобами телебачення» з бюджету заплановано виділити 579 009 гривень.

За умовами тендеру, переможець повинен до кінця поточного року відзняти понад 1000 хвилин матеріалів про діяльність депутатів обласної ради. Відео будуть транслювати на місцевому телебаченні, хронометраж одного відеоролика — мінімум 15 хвилин.  

У своїй публікації «Суспільне Полтава» зазначає, що перед виходом в ефір всі відеоматеріали перевірятимуть працівники обласної ради. Видання також звертає увагу, що за останні пів року це вже друге замовлення від Полтавської обласної ради послуг місцевих телеканалів. Раніше за понад 2 мільйони гривень телеканалу «ІРТ» замовили створення відеороликів для «Книги Пошани» Полтавщини.

Читайте також:

  • З держбюджету виділять 8 млн грн на моніторинг новин про Зеленського, його дружину, Єрмака та Залужного

Фото: «Полтавщина»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Полтава
Источник материала
Поделиться сюжетом