20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Проїхав усього 39 км: електромобіль Xiaomi зламався невдовзі після покупки
Проїхав усього 39 км: електромобіль Xiaomi зламався невдовзі після покупки

Проїхав усього 39 км: електромобіль Xiaomi зламався невдовзі після покупки

Силова установка Xiaomi SU7 вийшла з ладу й відремонтувати її на СТО не виходить. Електромобіль відправили на завод для вивчення причин несправності.

Новий Xiaomi SU7 вийшов із ладу після 39 км пробігу. Електромобіль не можуть відремонтувати на СТО, а тому його відправлять на завод. Про це розповідає сайт CarNewsChina.

Відремонтувати електрокар не виходить
Фото: CarNewsChina

Вен із міста Сіань отримав свій електромобіль Xiaomi SU7 4 травня, а вже 6 травня опублікував у соцмережах відео зі зламаним авто. За його словами, він їхав не великій швидкості, коли в електрокара почалися проблеми.

Важливо Прибрати подряпини за $21 000: електрокар Rivian здивував вартістю ремонту (фото)

У відео видно, що авто повідомляє водієві про несправності. Спочатку з’явилося повідомлення, що Xiaomi SU7 зупиниться і необхідно зателефонувати в сервісний центр, а потім – що силова установка електромобіля несправна. Авто не могло перемикати режими руху вперед та назад.

Xiaomi SU7 на евакуаторі привезли в автосалон у Сіані, але на сервісній станції там не змогли його відремонтувати. Автомобіль необхідно відправити на завод.

Власник Xiaomi SU7 тепер вимагає новий електрокар, але наразі його не можуть надати, адже попит на модель дуже високий і за нею вишикувалися величезні черги. Тому в автосалоні пропонують або почекати, або ж отримати назад гроші за машину.

Раніше стало відомо, що нові електромобілі Xiaomi SU7 масово потрапляють у ДТП.

Також Фокус розповідав про майбутній електрокросовер Xiaomi.

Теги по теме
электромобили Xiaomi
Источник материала
Поделиться сюжетом