20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»
Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»

Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»

Ведучі проєкту, який виходить по буднях, — Андрій Лахнов та Михайло Соколовський.

У вечірньому ефірі радіостанції «Перець ФМ» стартував новий проєкт — «Дабл Лайт Шоу» із ведучими Андрієм Лахновим та Михайлом Соколовським. Програма виходить по буднях з 16:00 до 19:00. Про це редакцію «Детектора медіа» повідомила пресслужба радіостанції. 

«"Дабл Лайт ШОУ" — це не просто про радіо. Це про те, як створити атмосферу свята, яка перенесе вас в інший світ. Кожен день ведучі готують для слухачів унікальні теми, ігри та зіркових гостей», — йдеться в пресрелізі.

Андрій Лахнов народився і виріс у Івано-Франківську. Після 7 років роботи у сфері обслуговування та паралельного ведення різноманітних заходів став ведучим спочатку лінійного ефіру, а з часом — вечірнього та ранкового шоу на місцевій радіостанції, де пропрацював 5 років. Працює у сфері шоубізнесу як персональний менеджер артистів та у сфері музичного піару.

Михайло Соколовський родом з Кропивницького. У 15 років став кандидатом у майстри спорту з бальних танців. Був актором молодіжного театру, а у 16 років став учасником проєкту «Фабрика зірок». Здобув вищу освіту журналіста, і вже на 3 курсі працював ведучим ранкового шоу.

«Перець ФМ» — українська радіостанція, яка розпочала мовлення 1 вересня 2009 року замість радіостанції «Luxx FM — Схід».

Читайте також:

  • У радіоконкурсі Нацради перемогли: «Громадське радіо», «Авторадіо», «Шансон», «Перець ФМ» та «Наше радіо»

Як раніше писав «Детектор медіа», у квітні цього року в ефірі радіо «Армія FM» стартувала програма «Вечірній По» із ведучим Олександром Положинським.

Фото: «Перець ФМ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом