20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Розшукується унікальний Воллігатор: домашню рептилію вкрали і помилково випустили в дику природу
Розшукується унікальний Воллігатор: домашню рептилію вкрали і помилково випустили в дику природу

Розшукується унікальний Воллігатор: домашню рептилію вкрали і помилково випустили в дику природу

Літній власник алігатора сповнений рішучості знайти свого улюбленця, і пошуки Воллі продовжуються. Неймовірну історію рептилії та його господаря – читайте далі!

Воллі – не просто алігатор

Як відомо, Воллі був оголошений зниклим безвісти після того, як 21 квітня його викрали із загону. Зловмисник залишив алігатора на чужому подвір'ї, чим викликав страх у місцевої громади.

Стурбовані мешканці оперативно зв'язалися з Департаментом природних ресурсів, який направив на місце події ловця рептилій. Так, алігатор був спійманий і випущений назад у болото до двох десятків родичів.


Воллі, якого розшукують / Фото AP

Тепер шанси знайти домашнього алігатора "мізерні". Але власник алігатора 70-річний Джої Хенні не збирається здаватися.

1,5-метровий алігатор WallyGator живе з Джої Хенні з 2015 року. Їхній унікальний зв'язок почався, коли друг Хенні попросив його допомогти переселити групу алігаторів, чиї гнізда були зруйновані забудовниками. У віці лише одного року Воллі був прийнятий Хенні й відтоді став його емоційною підтримкою.


Воллі й Хенні / Фото AP

Воллі став вірним компаньйоном для свого господаря, допомігши йому подолати депресію. З того часу Хенні вигулював алігатора на повідці і навіть впевнено клав йому руку в пащу, не боячись бути укушеним. Їхній зв'язок був справді дивовижним.

До жінки в гості навідався алігатор

Марі Ландвермайєр зі Сполучених Штатів Америки була стривожена несамовитим гавкотом своїх собак. Після "розслідування" вона виявила велетенського алігатора біля своїх вхідних дверей.

Величезний алігатор без попередження зазирнув до будинку Марі Ландвермейєр. Жінка розповіла про зустріч із небезпечною твариною, яка перебувала просто за її вхідними дверима.

Источник материала
Поделиться сюжетом