20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Скандальне листування "Заборони" з Клопотенком виявилось "агресивним пранком"
Скандальне листування "Заборони" з Клопотенком виявилось "агресивним пранком"

Скандальне листування "Заборони" з Клопотенком виявилось "агресивним пранком"

У виданні заявили, що звернуться з приводу обурливого інциденту у поліцію. Виявилось, що відомого кухаря обізвав "редактор", якого не існує.

3 травня відомий український кулінар Євген Клопотенко повідомив, що представник видання "Заборона" випадково назвав його нецензурним словом. У медіа відповіли на обурення кухаря, що насправді жодного стосунку до листування не мають. 9 травня з’явилась офіційна заява щодо інциденту.

У виданні, яке опинилось в центрі скандалу, повідомили, що провели зустріч з командою Клопотенка та обмінялись інформацією.

"Встановлено, що інцидент із листуванням є агресивним пранком, в результаті якого постраждали обидві сторони, наші читачі та підписники. Використаний для цього акаунт не належав ні нинішнім, ні колишнім працівникам "Заборони"", — запевнили в редакції.

У виданні заявили, що інцидент має бути розслідуваний, тож у поліцію найближчим часом направлять відповідну заяву. Громадськість закликали бути уважними з інформацією, яка здається "незвичною або провокативною".

"Це важливо, особливо в умовах війни. Підтримуйте комунікацію та зберігайте пильність. І допомагайте ЗСУ", — додали в "Забороні".

Офіційне звернення видання "Заборона"
Фото: Скриншот

Також з обміну коментарями у соцмережі X (раніше — Twitter) між самим Клопотенком та головною редакторкою медіа Євгенією Костіною відомо, що листування вели не від імені каналу "Заборона", як раніше повідомлялось, а від імені редактора Віталія. Керівниця видання запевнила, що такого працівника в редакції немає. Згодом кулінар погодився, що міг обмінюватись повідомленням не зі справжнім представником видання.

Листування Клопотенка з головною редакторкою "Заборони"
Фото: Скриншот
Листування Клопотенка з головною редакторкою "Заборони"
Фото: Скриншот

Нагадаємо, 9 травня ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив своє архівне фото. Генерал порівняв себе на початку військової кар’єри та нині, коли вже офіційно списаний з війська.

Українська дизайнерка Дженніфер-Ірен Товт заявила, що 7 травня її коханого викрала поліція. З її слів, чоловік не виходив на зв’язок вісім годин, а потім опинився у "червоному бусі" з незнайомцями.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом