20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стояв на краю і хотів стрибнути під потяг: у Києві врятували самогубця
Стояв на краю і хотів стрибнути під потяг: у Києві врятували самогубця

Стояв на краю і хотів стрибнути під потяг: у Києві врятували самогубця

Патрульним дивом вдалося запобігти трагедії

Пізно ввечері в середу, 8 травня, у Солом’янському районі Києва поліцейські помітили чоловіка, який переліз через огорожу шляхопроводу та збирався стрибнути з висоти під потяг. Молодий чоловік перебував у збудженому стані та спочатку не йшов на контакт із копами.

На щастя, правоохоронцям вдалося підібрати правильні слова та врятувати потенційного самогубця від фатального кроку. Подробиці порятунку хлопця розповіли у пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Так, під час патрулювання Солом’янського району столиці патрульні звернули увагу на хлопця, який переліз через металеву огорожу шляхопроводу та дивився вниз. Молодий чоловік явно мав намір стрибнути з висоти під поїзд і таким чином накласти на себе руки.

Копи миттєво відреагували на ситуацію та почали вести діалог із хлопцем. Один патрульний умовляв його зупинитися і не робити дурниць, а другий — подавав сигнали ліхтариком машиністові, який помітив світло і вчасно зупинив потяг.

Зрештою, патрульним вдалося наблизитися до хлопця і схопити його за руки. Після цього копи затягли його на пішохідну доріжку та почали заспокоювати.

Завдяки професійним та злагодженим діям поліцейських життя людини було врятовано.

Нагадаємо, що нещодавно в Києві з вікна багатоповерхівки випало одночасно дві людини. Очевидці викликали медиків швидкої допомоги, проте від отриманих травм чоловік та жінка померли на місці події.

Раніше "Телеграф " розповідав про те, що у Києві пасажир із ножем напав на таксиста. Злочинець відібрав у переляканого водія велику суму грошей і втік, але згодом його все ж таки затримали.

Теги по теме
Киев
Источник материала
Поделиться сюжетом