20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Берліні розслідують підпал у ЦНАП
У Берліні розслідують підпал у ЦНАП

У Берліні розслідують підпал у ЦНАП

Місцевий мешканець чув звук битого скла і побачив вогонь в одній з кімнат першого поверху, а після того помітив, як двоє осіб втікають від будівлі.

У Берліні (Німеччина) вночі 9 травня сталася пожежа у центрі надання адміністративних послуг Берлін-Тіргартен, поліція підозрює умисний підпал. Про це повідомляє

Один з місцевих мешканців розповів, що чув звук битого скла і побачив вогонь в одній з кімнат першого поверху, а після того помітив, як двоє осіб втікають від будівлі. 

Пожежники ліквідували займання, обійшлося без постраждалих.

Неподалік від будівлі помітили написи, “пов’язані з подіями на Близькому Сході”, неофіційно повідомляли, що це були гасла “Free Gaza” і “Free Hamas”.

Розслідуванням керуватиме поліцейський відділ державної безпеки Берлінського земельного управління кримінальних розслідувань.

Нагадаємо, ліві екстремісти, обурені постачанням зброї Україні, спалили дачний будиночок глави німецького оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера.

Також повідомлялося, що польська поліція затримала у Варшаві 16-річного юнака, підозрюваного в спробі підпалу за допомогою коктейлів Молотова найстарішої синагоги міста.



Теги по теме
Германия расследование
Источник материала
Поделиться сюжетом