20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"У мене з нею був роман": колишній продюсер Ані Лорак зізнався у коханні до співачки
"У мене з нею був роман": колишній продюсер Ані Лорак зізнався у коханні до співачки

"У мене з нею був роман": колишній продюсер Ані Лорак зізнався у коханні до співачки

Сергій Перман вперше публічно розповів про стосунки з Ані Лорак та те, як зараз ставиться до співачки.

Продюсер Ані Лорак Сергій Перман, який шість років співпрацював зі співачкою, зізнався, що був закоханий у неї. Подробицями особистого життя Сергій Перман поділився в інтерв’ю з Дмитром Гордоном.

"У мене з нею був роман. У той момент, я був в неї закоханий. Це був нерозділений роман. Вона талановита, гарна жінка. З повною відсутністю розуму, на жаль", — сказав про співачку колишній продюсер.

Він також відзначив, що припинив співпрацю з нею в 2013 році. І причиною цьому став конфлікт з її, тоді чоловіком, Муратом Налчаджиоглу, від якого співачка має доньку Софію. Продюсер зізнався, що він спровокував конфлікт, однак що до цього призвело розповідати не захотів. зараз йому її дуже шкода

Сергій Перман також заявив, що певний час йому була байдужа Ані Лорак, однак зараз йому її шкода.

"Вона мені деякий час була байдужа. А зараз мені її шкода. Шкода. Її немає в моєму житті взагалі ніяк, ні в якому вигляді, я не знаю, що з нею відбувається, з ким вона зустрічається, з ким вона живе. Мені не цікаво взагалі, все що відбувається з того боку", — сказав продюсер.

На запитання Дмитра Гордона, чому Ані Лорак себе так повела під час війни (підтримала країну агресора), продюсер відповів: "Через те, що немає розуму".

Варто відзначити, що співачка Ані Лорак відкрито підтримує агресію РФ та війну в Україні, яку розпочав президент Росії Володимир Путін. Співачка не приховує, що донатить гроші на потреби російської армії, а також допомагає жителям Донецької та Луганської областей, які також підтримують Росію.

01:52:31 про роман з Ані Лорак

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ані Лорак зібралася отримувати паспорт РФ. Крім цього, Фокус писав, що бойфренд Ані Лорак заговорив про Україну на фоні теракту в РФ.

Источник материала
Поделиться сюжетом