20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Торецьку гроші можна зняти у двох банкоматах - відділення Ощадбанку поки не працює
У Торецьку гроші можна зняти у двох банкоматах - відділення Ощадбанку поки не працює

У Торецьку гроші можна зняти у двох банкоматах - відділення Ощадбанку поки не працює

У Торецьку на Донеччині через безпекову ситуацію робота відділення Ощадбанку залишається призупиненою, але у місті продовжують працювати два банкомати і люди мають змогу знімати гроші.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила начальниця філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.

«У Торецьку відділення вважається працюючим, але тимчасово призупиненим і сьогодні. Ми його офіційно не зачиняємо, але там безпекова ситуація змінилася і, на жаль, погіршилася. Якщо ситуація покращиться, то відкриємо. Але там наразі працюють два банкомати, ми їх залишили, люди там мають змогу знімати гроші, інкасація інкасує банкомати, долучає гроші. Скарг у нас не було», - сказала Прасол.

Вона додала, що у Ощадбанка в Торецьку на сьогодні «зв’язок є і це добре».

Керівниця нагадала, що у населених пунктах Донецької області, крім Торецька, продовжують працювати ще 30 стаціонарних відділень Ощадбанку, ще два мобільних відділення знаходяться у приміщеннях у місті Святогірськ та у селищі Богатир Волноваського району, а також офіційно працює мобільне відділення на базі автомобіля «Форд».

«На базі автомобіля «Форд» у нас повноцінне відділення з касиром, яке виконує всі банківські функції, але це пересувний мобільний підрозділ, тобто відділення на колесах», - пояснила Прасол.

Як повідомлялося, у Торецьку на Донеччині через небезпеку, пов’язану з посиленими ворожими обстрілами міста, у березні 2024 року було тимчасово призупинено роботу відділення Ощадбанку. 

В Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, люди евакуюються. Але наразі на території регіону залишаються приблизно 514 тисяч місцевих мешканців.

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Фото: Ukrainian wall

Теги по теме
Деньги Банк Донецк
Источник материала
Поделиться сюжетом