20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Україну на London Tech Week 2024 представлять вісім стартапів
Україну на London Tech Week 2024 представлять вісім стартапів

Україну на London Tech Week 2024 представлять вісім стартапів

На виставці інновацій London Tech Week 2024 Україну представлятимуть вісім IT-розробок.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Укрінформ.

«Цього року конференція відбудеться з 10 до 14 червня в Лондоні. Україну представить національна делегація з 8 компаній та стартапів, яких обрали за результатами відбору», - йдеться в повідомленні.

У міністерстві наголошують, що London Tech Week є найбільшою в Європі виставкою інновацій. Щороку захід збирає понад 20 тис. людей — представники стартапів з десятків країн світу, інвестори, лідери думок та підприємці. Тому участь українських компаній - крута можливість привернути увагу до України і залучити інвестиції, які посилять економіку країни. 

Серед учасників виставки з України - зокрема, команди Akurateco (платформа для запуску платежів фінустановами), birb (застосунок для оренди квартир), Effy AI (застосунок для вимірювання ефективності працівників).

Фото: Telegram / Мінцифра

Українська делегація на London Tech Week 2024 організована Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів та Techosystem за підтримки Seeds of Bravery та UK-Ukraine TechBridge. Генеральний партнер - Sigma Software Group.

Як повідомлялося, компанія Google в межах Google for Startups Ukraine Support Fund запускає другий етап підтримки українських стартапів на загальну суму у 10 млн дол. Українці можуть отримати грант до 100 тис. дол. на розвиток бізнесу.

Фото: Facebook / London Tech Week

Теги по теме
Украина Технологии
Источник материала
Поделиться сюжетом