20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Україні запустили безкоштовний освітній онлайн-курс «Перемовини про вступ України до ЄС»
В Україні запустили безкоштовний освітній онлайн-курс «Перемовини про вступ України до ЄС»

В Україні запустили безкоштовний освітній онлайн-курс «Перемовини про вступ України до ЄС»

Курс складається з 4 модулів, які включають в себе 7-12 лекцій кожен, що тривають приблизно 15 хвилин.

Мережа захисту національних інтересів «АНТС» спільно з платформою з онлайн-освіти «Прометеус» запустили безкоштовний освітній онлайн-курс «Перемовини про вступ України до ЄС». 

Він призначений для всіх, хто прагне здобути знання та практичні навички стосовно євроінтеграційних переговорів. 

Курс складається з 4 модулів, які включають в себе 7-12 лекцій кожен, що тривають приблизно 15 хвилин. Серед тем, які вивчаються: європейська інтеграція, адаптація українського законодавства до норм Євросоюзу, досвід країн-попередниць та погляд з ЄС. 

Продюсерка курсу Олена Сас розповіла, що частина лекцій складаються з інтерв’ю з європейськими експертами, такими як депутатка Європарламенту Віола фон Крамон- Таубадель та кандидат до Європейського парламенту від Нідерландів Тюн Янсен, а також надає чіткі рекомендації та поради з ведення переговорів, враховуючи умови, в яких перебуває Україна. 

По завершенні курсу та успішному проходженні тесту учасникам буде видаватися сертифікат, що є безкоштовним завдяки підтримці посольства Нідерландів в Україні. 

Посол Нідерландів в Україні Єннес де Мол відзначив: «Ми намагаємося долучити молодих людей України для того, щоб вони розбудовували нову, європейську державу, щоб нарешті завершити довгий процес приєднання до Європи. Моя країна долучена до цього процесу. Ми намагаємося підтримувати всі ваші ініціативи, коли ми можемо». 

Початок курсу: 10 травня 2024 року. 

Читайте також:

  •  7 травня — презентація нового освітнього курсу «Перемовини про вступ України до ЄС»

 Фото: prometheus.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Евросоюз
Источник материала
Поделиться сюжетом