20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Великий багажник і заводське ГБО: у Кореї показали кросовер за ціною "Дастера"
Великий багажник і заводське ГБО: у Кореї показали кросовер за ціною "Дастера"

Великий багажник і заводське ГБО: у Кореї показали кросовер за ціною "Дастера"

Кросовер KGM Torres отримав повністю новий салон і позашляхову модифікацію. 170-сильний бензиновий турбомотор можна доповнити заводським ГБО.

Південнокорейська компанія KG Mobility, раніше відома як SsangYong, оновила кросовер Torres. Недорога модель уже надійшла в продаж на батьківщині за ціною від 28,4 млн вон ($20 800). Про це повідомляється на офіційному сайті виробника.

Кросовер доступний із заводським ГБО
Фото: SsangYong

Стандартний KGM Torres 2024 не змінився зовні, проте отримав нову позашляхову версію зі зміненим пластиковим обвісом та високопрофільною гумою для бездоріжжя.

Важливо Найдоступніший електрокросовер Kia показали на перших зображеннях

А от салон KGM Torres кардинально змінився. На передній панелі встановили два 12,3-дюймові дисплеї, прибрали блок кнопок клімата (він тепер керується через тачскрін) та додали нову дворівневу центральну консоль із компактним джойстиком КПП замість важеля. 4,7-метровий кросовер просторий всередині та має великий багажник об’ємом 703-1662 л.

На передній панелі з'явилися два великі дисплеї
Фото: SsangYong

У базовій комплектації KGM/SsangYong Torres є двозонний клімат-контроль, підігрів сидінь, адаптивний круїз-контроль і 8 подушок безпеки.

Замість важеля КПП встановили джойстик
Фото: SsangYong

Новий KGM Torres дебютував із 1,5-літровим турбомотором потужністю 170 к. с. і 6-ступінчастим автоматом, також його можна доповнити заводським ГБО. Привід може бути переднім або повним. Електричну версію оновлять трохи згодом.

Раніше Фокус розповідав, що в Індії на базі SsangYong створили бюджетний кросовер за $9000.

Також ми писали про найдешевший електрокросовер у Європі.

Источник материала
Поделиться сюжетом