20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Втомлені, але щасливі. Jerry Heil та alyona alyona показали фото з репетиції фіналу Євробачення 2024
Втомлені, але щасливі. Jerry Heil та alyona alyona показали фото з репетиції фіналу Євробачення 2024

Втомлені, але щасливі. Jerry Heil та alyona alyona показали фото з репетиції фіналу Євробачення 2024

Представниці України на Євробаченні 2024 Jerry Heil та alyona alyona поділилися із фанатами фотографією із ранкової репетиції своєї конкурсної пісні Teresa & Maria. Учасниці пропрацьовують свій вокал та виступ незадовго до початку другого півфіналу, що відбудеться 9 травня о 22:00, хоч і не виступатимуть, адже ще у вівторок, 7 травня, стало відомо, що вони потрапили до гранд-фіналу, який можна буде переглянути у суботу, 11 травня, в той самий час.

Шалений темп життя після потрапляння дівчат до Мальме (Швеція), де відбувається конкурс, постійні інтерв'ю, фестивалі, репетиції та нервування відобразилися на зовнішньому вигляді співачок. Вони виглядають на фото, яке Jerry Heil опублікувала у своєму Telegram-каналі, дещо втомленими. Та попри це – щасливі.

"Рехеарсал", – коротко підписала вокалістка фотографії.

На світлинах вони у темній кімнаті із зібраним волоссям та без макіяжу. На обличчях добре помітна втома, хоч учасниці намагаються посміхатися та дуркувати. На першому кадрі лише alyona alyona посміхається, стиснувши губи, а на другому – до неї приєдналася Jerry Heil, показавши язика. На руках вони тримають залізне плече, яке, до слова, створив майстер з Одеси, а примірка відбувалася дистанційно.

Що цікаво, у коментарях до посту шанувальники називали співачок красотками та написали, як захоплені їхнім виступом. Дехто навіть "розігнав" мем про обладунок та заявив, що він схожий на маленьку дитину, а кадри ніби є родинними фотографіями.

"Наче дитинку з пологового забираєте. Маленького термінатора народили залізні леді", "З поповненням , щастя малечі", "Вітання шановним молодим батькам, 2 роки спільної праці не пройшло даремно" – писали фанати.

Нагадаймо, цьогорічне Євробачення 2024 для учасниць Україна супроводжується невеликими казусами. Jerry Heil та alyona alyona мало не зірвали свій номер у першому півфіналі через дим, що не дозволяв реперці нормально дихати. На кадрах з виступу українок помітно, як поява alyona alyona на сцені супроводжується скупченням диму. Ймовірно, це було зроблено, щоб надати екстравагантності номеру, ефекту туманності на фоні та акцентувати увагу за самій постаті.

Вже перед самим оголошенням результатів першого півфіналу стало відомо, що Jerry Heil під час виступу отримала невелику травму – забила коліно. Ніякої рани на тілі співачки не було, однак вона поскаржилася, що може мати синяк. Травмувалася вона, ймовірно, коли падала на коліна після першого приспіву.

За день до першого півфіналу alyona alyona також травмувалася(зламала ніготь та подряпала коліно), але під час проведення репетиції. Реперка впала на сцені, проте не розгубилася, встигла піднятися і почати свою партію без затримок, а після виступу заявила, що так би зробила кожна українська жінка. Єврофани навіть побачили в інциденті символізм, адже саме це і уособлює номер учасниць з України – боротьбу з труднощами.

Варто зазначити, що OBOZ.UA вестиме текстову онлайн трансляцію другого півфіналу Євробачення 2024. З хронікою першого півфіналу можна ознайомитися за посиланням.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як у першому півфіналі виступилидві країни із "Великої п'ятірки" та країна-господар – Швеція.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом