20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
4 літні сумки, які завжди викликають компліменти: як вони виглядають
4 літні сумки, які завжди викликають компліменти: як вони виглядають

4 літні сумки, які завжди викликають компліменти: як вони виглядають

Дизайнери кожного року створюють щось нове, втім сумки на літо мають свій певний стиль та не виходять з моди впродовж багатьох років. Якщо ж ви хочете змінити сумку чи поповнити колекцію, радимо звернути увагу на кілька варіантів, які завжди будуть актуальними.

Плетена шкіра

Сумки з плетеної шкіри дещо нагадують солом’яні сумки, тому ідеально підходять в літню пору року. Обирайте будь-які кольори, які вам до вподоби та поєднуйте з літніми, легкими речами.

Структурована рафія

Влітку популярними є сумки-кошики. Вони витончені та мають певний шарм, тому чудово пасують до лляних суконь, костюмів чи будь-яких інших речей з гардероба на теплу пору року.

Білі тони

Сумка білого кольору є універсальною. Влітку ми носимо часто вбрання в білих відтінках, тому ви зможете доповнювати нею безліч аутфітів. Це безпрограшний варіант, оскільки саме білі кольори найчастіше домінують у літній сезон.

Солом’яна сумка

Раніше з такими сумками ходили на базар за овочами та фруктами, потім їх почали брати на пляж, а зараз носять в поєднанні з міськими образами. Така сумка є широкою, тож стане гарною альтернативою шоперам.

Також літні образи можна поєднувати базовими сумками, які нічим не поступаються літнім варіантам. Важливо лише грамотно підбирати сумку під кожен свій образ.

Теги по теме
Мода Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом